Gevelbekleding

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het eerste gezicht hetzelfde oogt als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Er is dus geen houtkap voor nodig en het blijft bovendien jarenlang sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus!

Keralit gevelpanelen zijn niet van echt hout te onderscheiden. De producten hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn eveneens verkrijgbaar in allerlei Ral kleuren. Precies alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn. Daarbij is Keralit kleurecht en ongevoelig voor schimmels, bacteriŽn en andere rottingsprocessen. Ook zal het nooit kromtrekken, hoe vochtig of warm de omstandigheden ook zijn. Vandaar dat U maar liefst 10 jaar garantie krijgt! Dit alles bij elkaar maakt Keralit het ideale product voor ons gure klimaat van zoute regen en veel wind.

De panelen worden onzichtbaar bevestigd (geen schroeven en gaten in het zicht!) en kunnen tot een lengte van maximaal 6 meter zonder naden worden gemonteerd.
Onze medewerkers adviseren U graag over de mogelijkheden en de vele opties van onze gevelbekleding, dakrandbekleding en vakkundige montage.

wit
(RAL 9016)
crème
(RAL 9001)
licht ivoor
(RAL 1015)
steenrood
(RAL 8004)
rood
(RAL 3011)
wijnrood
(RAL 3005)
mosgroen
(RAL 6005)
donkergroen
(RAL 6009)
monumenten
groen
staalblauw
(RAL 5011)
monumenten
blauw
donkerbruin
 
grijs
(RAL 7001)
kwartsgrijs
 
antraciet
(RAL 7016)
eik
3118076
eik
3149008
eik
2052089
western
redceder
bruin
redceder
vergrijsd
ceder
golden
oak
californian
redwood
mahonie
 

Klik op onderstaande afbeelding voor meer foto's.

Keralit


Downloads:

» Gevel en dakranpanelen.pdf (2,35 Mb)
» Montage gevelpanelen.pdf (2,40 Mb)
» Montage dakrandpanelen.pdf (558 Kb)

 

Wilt U een bestelling plaatsen en gratis advies aan huis?
Uw product wordt vakkundig ingemeten door een specialist.
Vul uw contactgegevens in en wij bellen U z.s.m. voor een afspraak:


web optimalisatie Exposure