Knikarmscherm Ibiza plus zonwering

Het Ibiza Plus knikarmscherm is een modern vormgegeven cassette knikarmscherm. De volledig gesloten cassette zonwering zorgt ervoor dat de mechanisatie en het doek optimaal beschermd worden tegen vuil en weersinvloeden van buiten af. Het Ibiza Plus knikarmscherm is voorzien van een geïntegreerde Somfy RTS buismotor incl. afstandsbediening voor een comfortabel en jarenlang probleemloos bedieningsgemak. De Ibiza plus wordt standaard geleverd in drie trendy kleuren aluminium omkasting, namelijk een luxe en krasvaste / vuilwerende Stargrey- of Antracietgrijze structuurlak en in gepoedercoat crémewit Ral 9001.


Led Verlichting

Optioneel is de Ibiza Plus zonwering uit te voeren met een LED lichtlijst die bevestigd wordt aan de onderzijde van het terrasscherm. Deze energiezuinige en duurzame verlichting garandeert u een jarenlang sfeervol verlicht terras. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het Ibiza plus knikarmscherm tot één van de meest gevraagde cassette knikarmschermen.


Wesdijk Homestyle levert knikarmschermen incl. vakkundige montage en 5 jaar volledige garantie en service.


Knikarmscherm Ibiza Plus

De knikarmen van de Ibiza plus zijn gemaakt van gepoedercoate aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen van het terrasscherm bevinden zich zware veren die met dubbele staalkabels verbonden zijn en hiermee de zonwering optimaal op spanning houden. Standaard zijn componenten van de Ibiza plus zonwering als omkasting, bouten, moeren e.d. gefabriceerd van duurzame materialen als aluminium en roestvrij staal.


Knikarmscherm Ibiza Plus zonweringsdoek

Het doek van het knikarmscherm is gemaakt van 100% acryl en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door een unieke waxbehandeling is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen jarenlange weersinvloeden van buiten af. U heeft de keuze uit een brede collectie kleuren en designs zodat uw nieuwe knikarmscherm zonwering altijd volledig aansluit bij de stijl van uw woning.


Modern design Ibiza plus knikarmscherm

De fraaie belijning en de ronde vormgeving van de Ibiza plus knikarm-zonwering zorgen voor een moderne uitstraling van het knikarmscherm.
Het Ibiza knikarmscherm is voorzien van een Somfy motor met afstandsbedieningDownloads:

 

Wilt U een bestelling plaatsen en gratis advies aan huis?
Uw product wordt vakkundig ingemeten door een specialist.
Vul uw contactgegevens in en wij bellen U z.s.m. voor een afspraak: