Knikarmscherm Balero

Het knikarmscherm Balero heeft een fraai afgeronde ranke omkasting van slechts 19 cm hoog, welke hem zeer geschikt maakt voor montage met een minimale inbouwhoogte. Zo past het volledig gesloten cassette knikarmscherm al snel boven hoge tuindeuren en andere plaatsen waar minimale ruimte aanwezig is. Het Balero knikarmscherm is voorzien van een geïntegreerde Somfy RTS buismotor incl. afstandsbediening voor een comfortabel en jarenlang probleemloos bedieningsgemak.


Het zeer solide terrasscherm wordt standaard geleverd in crémewit Ral 9001 en optioneel in iedere gewenste Ral kleur naar keuze. Deze fraaie terras zonwering is standaard leverbaar met zowel een halfronde als een volledig afgeronde voorlijst.


Constructie knikarmscherm cassette Balero

De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, waartussen het terrasscherm kantelbaar is om de gewenste hellingshoek in te stellen. Dit maakt het knikarmscherm zowel geschikt voor muur- als plafond montage. De knikarmen zijn gemaakt van zware aluminium gepoedercoate kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen van het terrasscherm bevinden zich zware veren die met dubbele staalkabels verbonden zijn en hiermee de zonwering optimaal op spanning houden. Standaard zijn componenten van de Balero zonwering als omkasting, bouten, moeren e.d. gefabriceerd van duurzame materialen als aluminium en roestvrij staal.Knikarmscherm Balero zonweringsdoek

Het doek van het knikarmscherm is gemaakt van 100% acryl en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door een unieke waxbehandeling is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen jarenlange weersinvloeden van buiten af. U heeft de keuze uit een brede collectie kleuren en designs zodat uw nieuwe knikarmscherm zonwering altijd volledig aansluit bij de stijl van uw woning.

Het Balero knikarmscherm is standaard voorzien van een Somfy motor met afstandsbedieningDownloads:

 

Wilt U een bestelling plaatsen en gratis advies aan huis?
Uw product wordt vakkundig ingemeten door een specialist.
Vul uw contactgegevens in en wij bellen U z.s.m. voor een afspraak: