Greenline Kunststof Kozijnen

Wesdijk Homestyle is de Kunststof Kozijnen specialist voor Zeeland en Zuid-Holland. Topkwaliteit kunststof ramen , klassieke en moderne voordeuren, tuindeuren, glazen aluminium vouwwanden, kunststof hef schuifpuien, achterdeuren en dakkapellen.

Nieuw in onze collectie is het K-Vision Greenline Cube kunststof kozijn, gelijkend op het traditioneel Hollands houten blokkozijn welke net als het houten kozijn uitgevoerd is met horizontale hoekverbindingen. Het Cube kozijn voldoet volledig aan de welstandsnormen voor monumentale gebouwen en is zonder meerprijs leverbaar in meer dan 55 houtstructuur kleuren. (ook in Sikkens Oud Hollandsgroen NO.15.10 !). Het Cube Greenline kozijn is geproduceerd van 100 % loodvrij gerecycled kunststof en wordt geleverd met 10 jaar volledige garantie en service.

Een verantwoorde keuze voor de toekomst

Met het gebruik van kunststof gevelsystemen maakt u een zeer verantwoorde keuze. De uiterst lange onderhoudsvrije levensduur en de milieuvriendelijke productie zorgen ervoor dat kunststof ons milieu minimaal belast. Met de houtkap tot op heden van meer dan 150 miljoen hectare tropisch regenwoud voor de productie van ons hout, kunnen we wel stellen dat het gebruik van kunststof gevelsystemen een ecologisch duurzaam verantwoorde keuze is voor de toekomst : onderhoudsvriendelijk (vergeet de verfkwast), duurzaam (want onverslijtbaar), inbraakwerend, milieuvriendelijk en vooral supersterke isolerende eigenschappen (de beste keus qua isolatie!).

Klassiek of modern, altijd in stijl

Onze Kunststof kozijnprofielen worden op een grote schaal toegepast in de meest uiteenlopende bouwstijlen, van strak modern tot karakteristiek voor onze regio: het traditioneel verdiept in de buitenmuur liggende kozijn met het fraaie uiterlijk van het traditionele schuifraam. Niet van echt te onderscheiden door het gebruik van realistische houtnerfstructuren met ongekende kleurmogelijkheden.


Bekijk ook ons assortiment sierbeglazing »


Klik op afbeelding voor meer foto's van kunststof kozijnen.

Kunststof Kozijnen


Aanbieding kunststof kozijnen:

» Aanbieding kunststof kozijnen (418 Kb)


Downloads kunststof kozijnen

Brochure K Vision Greenline.pdf (1.8 MB)
Keurmerk Greenline K Vision.pdf (834 kb)

Wilt U een bestelling plaatsen en gratis advies aan huis?
Uw product wordt vakkundig ingemeten door een specialist.
Vul uw contactgegevens in en wij bellen U z.s.m. voor een afspraak: