Wesdijk Homestyle     0111 417 270

PROJECTEN | Horeca Terrasoverkappingen

Projecten

Onderscheidend in maatwerk | kwaliteit | service | innovatie

Wesdijk Homestyle is toonaangevend leverancier in de geveltechniek. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten die uitvoerig zijn getest op duurzaamheid, design en comfort.

Onze eigen gespecialiseerde montageteams (VCA gecertificeerd) kunnen u een vakkundige en correcte montage garanderen. In samenspraak met onze diverse leveranciers zijn wij uitvoerig betrokken bij de ontwikkeling van de producten en onze medewerkers staan volledig voor u klaar om u in alle rust correct te bedienen van een uitgebreid en passend advies.

Wij zijn onderscheidend in maatwerk, service en garantie en hopen hiermee met onze klanten een langdurige relatie op te bouwen.

afsluitdijk-waddencentrum-wesdijk-homestyle-veranda-terrasoverkapping

Afsluitdijk Waddencentrum

Het Afsluitdijk Wadden Center. Dit centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf.

Hier hebben we een riante terrasoverkapping van glas mogen plaatsen.

Bekijken
Horeca-Terrasoverkapping-PVC-Restaurant-Oranjeplaat-Arnemuiden-Horeca-overkapping-kunststof-Horeca-terras

Restaurant Oranjeplaat

Bij restaurant Oranjeplaat hebben we een prachtige sfeervolle terrasoverkapping geplaatst. Deze overkapping is voorzien van een oprolsysteem zodat op eenvoudige wijze de hoeveelheid zon op het terras bepaald kan worden.

Bekijken
Horeca-terrasoverkappingen-Nederland-Renesse-Brouwersdam-Scharendijke-Zeeland-Horeca-schuifbare-terrasoverkapping-PVC-Dick-2

Strandpaviljoen Dickenz

Bij het strandpaviljoen Dickenz hebben we logischerwijs een zeer robuste terrasoverkapping geplaatst. Deze weer en windvaste terrasoverkapping zorgt ervoor dat het terras het gehele seizoen te gebruiken is.

Bekijken
Zonwering-Zeeland-Mesabox-telescooparmen-stobag-Mies-bloemen-Vlissingen-Zonwering-specialist-3

Mies Bloemen

Bij Mies Bloemen Boetiek in Vlissingen hebben we een fraaie overkapping geplaatst met telescooparmen techniek. Deze overkapping is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening.

Bekijken
Horeca-terrasoverkapping-PVC-Schuifbare-horeca-terrasoverkapping-kunststof-Horeca-terras-Burgh-Haamstede

Pizzeria di Firenze

Zonwering van Pizzeria di Firenze te Burgh-Haamstede. Deze terrasoverkapping is voorzien van een vouwmechanisme. Zo kan het terrasscherm snel en eenvoudig worden in-of uitgeschoven als er weersveranderingen optreden. 

Bekijken
Horeca-zonwering-Rotterdam-Horeca-zonwering-terrasschermen-Horeca-zonwering-terrasschermen-Horeca-zonwering-doek-Horeca-zonweringen-2

Urban Espresso Rotterdam

Terraszonwering van Urban Espressobar Rotterdam. Terrasoverkapping zodat de gasten heerlijk in de schaduw kunnen genieten van een lekker kopje espresso.

Bekijken

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Versturen