Wesdijk Garage Poorten

Bedrijfsdeuren

Wesdijk Homestyle is sinds de oprichting in 1992 uitgegroeid tot de specialist in bedrijfsdeuren voor Zuid-West Nederland. Als montagebedrijf voor o.a. Hörmann, Indus, Nassau, Multideur en Novoferm hebben wij in het verleden veel ervaring opgedaan in het installeren en het onderhouden van vrijwel alle denkbare deursystemen.

Wij onderscheiden ons door een zeer professionele instelling en een accuraat storingsbeleid zodat wij de bedrijven uit onze regio continuïteit kunnen garanderen in het gebruik van hun bedrijfsdeuren.

Ons bedrijf kiest er bewust voor alleen met de allerbeste leveranciers samen te werken zodat U als klant verzekerd bent van een bedrijfsdeur die volledig op Uw wensen is afgestemd. Wij kunnen in tegenstelling tot vele collega’s maatwerk leveren en werken uitsluitend met eigen montageteams zodat onze producten optimaal worden geïnstalleerd. Hierdoor kunnen wij U een zeer snelle levering en maximale service garanderen.

Wesdijk Homestyle bedrijfsdeuren onderscheiden zich verder door:

  • Hoge isolatiewaarde (K=0,4 W/m²) door dubbelwandig stalen 40 mm dik paneel met CFK-vrije polyurethaan hardschuimvulling en koudebrugonderbreking (optioneel in 70 mm dik paneel)
  • Rondom rubberframe voor een compleet tochtvrije afdichting
  • Gekogellagerde looprollen en een gelagerde veeras
  • Extra zware kwaliteit torsieveren voor een lange levensduur
  • Indien gewenst in iedere mogelijke RAL-kleur en gespoten met extra harde twee componenten lak (voorkomt roestvorming in ons zilte klimaat)
  • Eventueel leverbaar in brandvertragend / gepoedercoate of roestvrijstalen uitvoering.
  • Door eigen productie kunnen wij werken met een korte leveringtermijn van max. 4 weken en dit alles tegen een scherpe prijs