Schuif- en vouwwanden

In één simpele handomdraai Uw woonruimte aanzienlijk vergroten? Onze schuif- en (volglas) vouwwanden maken van Uw tuin en Uw woonkamer één geheel waardoor U het hele jaar optimaal van Uw tuin kunt genieten. In de winter zit U behaaglijk warm binnen achter de glaswand met een riant uitzicht op Uw tuin en in de zomer geniet U optimaal van de gedeeltelijk of volledig te openen glaswand.

Standaard zijn onze schuif- en vouwwanden voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen klasse 2 certificaat: de beste garantie tegen ongewenst bezoek. Onze schuif- en vouwwanden zijn voorzien van extra zware gekogelagerde loopwielen waardoor ze vederlicht en vrijwel geruisloos zijn te bedienen en zeer geschikt zijn voor grotere glas oppervlakten. Nieuw van Schüco is de wereldprimeur: de Schüco E-slide. Een automatische schuifdeur waarbij het schuifelement motorisch wordt ontgrendeld en met één druk op de knop naar opzij schuift!

Wij werken met vooraanstaande leveranciers zoals: Wymar, Schüco, Reynaers en Sunflex samen die door decennia lange ervaring U kunnen bedienen van zeer hoogwaardige schuif- en vouwwanden. Of u nu kiest voor aluminium, kunststof: in beide gevallen bieden wij u een ruime keuze aan kleuren die precies passen bij uw terras, balkon of serre. U heeft de keuze uit meer dan 400 Ral-kleuren in glanzend, mat of met een realistische houtnerfstructuur.Aanbieding kunststof kozijnen:

» Aanbieding kunststof kozijnen (418 Kb)

Wilt U een bestelling plaatsen en gratis advies aan huis?
Uw product wordt vakkundig ingemeten door een specialist.
Vul uw contactgegevens in en wij bellen U z.s.m. voor een afspraak: