Knikarmschermen - Stobag Purabox - Casabox

De Stobag Purabox & Casabox knikarmschermen zijn twee uiterst slanke cassette- knikarmschermen vormgegeven in een tijdloos elegant design. Het Purabox knikarmscherm heeft een fraai afgeronde ranke omkasting met een benodigde inbouwhoogte van slechts 12,5 cm (bij de Casabox is deze 15,5 cm), waardoor deze knikarmschermen zeer geschikt zijn voor een montage met een beperkte inbouwhoogte. Zo past het volledig gesloten cassette knikarmscherm al snel boven hoge tuindeuren en andere plaatsen waar minimale ruimte aanwezig is. De Stobag Purabox en Casabox knikarmschermen zijn standaard voorzien van een geïntegreerde Somfy RTS buismotor incl. afstandsbediening voor een comfortabel en jarenlang probleemloos bedieningsgemak. Stobag knikarmschermen worden standaard in 20 trendy kleuren gepoedercoat (nu zonder meerprijs ook in luxe krasvaste- en vuilwerende structuurcoatings).


Stobag Purabox - Casabox knikarmscherm techniek

De Stobag Purabox & Casabox knikarmschermen onderscheiden zich o.a. door het gebruik van verzwaarde knikarmen waardoor een optimale spanning op het doek ontstaat. De knikarmschermen zijn instelbaar op iedere gewenste hellingshoek en hierdoor geschikt voor zowel muur- als plafond montage. Standaard zijn componenten van de Purabox - Casabox zonwering als omkasting, bouten, moeren e.d. gefabriceerd van duurzame materialen als aluminium en roestvrij staal.Stobag Purabox - Casabox zonweringsdoek

Het doek van het Stobag knikarmscherm is gemaakt van 100% acryl en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door een unieke waxbehandeling is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen jarenlange weersinvloeden van buiten af. U heeft de keuze uit een brede collectie kleuren en designs zodat uw nieuwe knikarmscherm zonwering altijd volledig aansluit bij de stijl van uw woning.

Onze Stobag knikarmschermen zijn standaard voorzien van een Somfy motor met afstandsbedieningDownloads:

 

Wilt U een bestelling plaatsen en gratis advies aan huis?
Uw product wordt vakkundig ingemeten door een specialist.
Vul uw contactgegevens in en wij bellen U z.s.m. voor een afspraak: