Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ALUMINIUM kozijnen zeeland

Aluminium kozijnen

Altijd een oplossing in stijl

Heeft u bij nieuwbouw of renovatie wel eens stilgestaan bij de voordelen van aluminium kozijnen? Ramen en deuren van aluminium hebben eigenschappen die voor u van doorslaggevende betekenis kunnen zijn: ze zijn rank, oersterk, stabiel, maatvast en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Ze krimpen niet, roesten niet, verweren niet en trekken niet krom.

Aluminium is dus kostenbesparend, duurzaam en gaat een leven lang probleemloos mee. Architecten kiezen graag voor het gebruik van aluminium omdat het hen een grote mate van vormvrijheid biedt.

Wij kunnen u als onafhankelijk leverancier van topmerken zoals Aliplast, Sunflex en Solarlux een uitgebreid gamma presenteren in Aluminium Kozijnprofielen. Topproducten waarmee u gegarandeerd bent van levenslange schoonheid en comfort: onderhoudsvriendelijk, duurzaam, inbraakwerend, milieuvriendelijk en optimaal isolerende eigenschappen

Onze Aluminium kozijnen onderscheiden zich verder o.a. door:

  • Hoogwaardig geïsoleerd kozijn met thermische onderbreking voor optimale isolatie, rondom voorzien van afdichtingrubbers.
  • Slanke fraai vormgegeven profielen voor maximale glasoppervlakte en lichtinval
  • Standaard voldoen onze aluminium kozijnen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen Klasse Twee Veiligheidscertificaat, SGS-Axamed 10 jaar kwaliteitsgarantie en de KOMO certificering
  • Gebruik van vormvast extra zwaar aluminium waardoor deze zeer geschikt zijn voor grotere glas oppervlakten.
  • Beveiligd tegen foutief gebruik van de draaiende delen en voorzien van een sluitbeveiliging voor ramen die boven de begane grond worden geplaatst.
  • Standaard geleverd met HR ++ glas met een 24 mm glasdikte voorzien van een transparante UV coating, een met AGONGAS gevulde spouw (iso U-waarde = 1,2 W/m2-k) waardoor condensvorming aan de binnenzijde bij goede ventilatie niet meer voorkomt
  • Keuze uit een breed scala aan draaikiep-, stolp-, schuif- en kantelramen, achterdeuren , voordeuren , tuindeuren, openslaande deuren en schuifpuien. Als optie leverbaar : ingebouwde ventilatieroosters, geïntegreerde rolluiken, windvaste screen zonwering, horren, louvreluiken en dakkapellen
  • Snelle volledig afgewerkte montage door vakkundige monteurs. Met standaard het uitgebreide 10 jaar volledige garantie en servicepakket!
  • Een moderne en sfeervolle showroom in Zeeland en gratis vakkundig advies aan huis door specialist.

Brochure Sunflex
geïsoleerde vouwwanden

Bekijken

Brochure Sunflex
aluminium schuifwanden

Bekijken

Brochure Visoglide 
aluminium schuifwanden

Bekijken
Laat u inspireren in onze showroom:
U bent van harte welkom in onze virtuele showroom

Ontdek onze uitgebreide showroom in Nieuwerkerk ook online!

KLIK HIER VOOR ONZE VIRTUELE SHOWROOM

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden