Wesdijk Homestyle     0111 417 270

BEVEILIGINGS ROLLUIKEN Zeeland
SECURE

Beveiligings rolluiken Secure

optimale beveiliging | gepantserde rolluiken

Uw woning of bedrijf optimaal beschermd met Secure beveiligingsrolluiken van Wesdijk Homestyle. Onze unieke gepantserde rolluiken van hoogwaardig aluminium lamellen zijn optimaal inbraakwerend en voorzien van een anti-optilbeveiliging. Als het rolluik pantser gesloten is kan deze onmogelijk van buiten af met geweld worden geforceerd. Dit maakt onze Secure beveiligingsrolluiken uitermate geschikt voor het hermetisch afsluiten van winkels, kantoren, woonhuizen, tankstations, pinautomaten, bankgebouwen, musea, recepties en in alle andere denkbare situaties waar een extra zware beveiliging gewenst is. 

Secure beveiligingsrolluiken

De geïntegreerde krachtige motor zorgt dat het Secure beveiligingsrolluik in iedere stand is vergrendeld en is voorzien van een unieke anti optilbeveiliging. Het geëxtrudeerde pantser is gemaakt voor een extra zware kwaliteit aluminium, is slagvast en zorgt voor een solide vergrendeling van uw bedrijf of woonruimte. Eventueel kunnen de Secure beveiligingsrolluiken ook als inpandige afsluiting worden toegepast waardoor u bijvoorbeeld uw kantoorruimte met een gerust gevoel kunt afsluiten als u naar huis gaat, en u er van verzekert bent dat deze ruimte solide is vergrendeld.  

Onze Secure beveiligingsrolluiken worden op maat gefabriceerd in Ral kleur naar keuze gepoedercoat aluminium. Hierdoor kunt u een persoonlijke uitstraling realiseren welke een meerwaarde heeft voor de uitstraling van uw bedrijf of woning. Eventueel kan de omkasting volledig worden geïntegreerd indien er sprake is van een nieuwbouwsituatie. 

Onze rolluiken specialist kan u geheel vrijblijvend op locatie adviseren en wij nodigen u graag uit in onze uitgebreide showroom in Nieuwerkerk - Zeeland waar wij alle beveiligingsrolluiken op ware grote voor u kunnen demonstreren. 

Optimaal beveiligd met Secure beveiligingsrolluiken van Wesdijk Homestyle

OFFERTE AANVRAGEN

Standaard kleuren beveiligings rolluiken

Bekijken

bedien uw rolluiken met Somfy

haal meer uit uw Rolluiken met Somfy Smart Home

Rolluiken voorkomen hinderlijke zonlichtreflecties in huis, beschermen u tegen ongewenste inkijk en inbrekers en beschikken over uitstekende zonwerende en isolerende eigenschappen. Ook beschermen zij uw interieur
tegen de invloed van zonlicht op meubels en planten. Wanneer u bij aanschaf van uw gemotoriseerde rolluiken kiest om deze te besturen met behulp van Somfy Smart Home dan kunt u uw rolluiken altijd bedienen met
uw smartphone of tablet, thuis en onderweg.

Somfy Smart Home maakt het besturen van uw rolluiken wel heel eenvoudig en intuïtief: met een simpele vingerveeg in de app op uw smartphone stelt u de rolluiken in op elke gewenste positie. Of automatiseer uw rolluiken door deze op tijd in te stellen, dat is niet alleen makkelijk, maar zo kunt u ook altijd de indruk wekken dat er iemand thuis is.

Via uw smartphone kunt u checken of uw rolluiken gesloten zijn, zonder dat u het hele huis hoeft te doorlopen. Koppelt u uw rolluiken via TaHoma® aan een temperatuur of lichtmeter? Dan zullen deze automatisch reageren op de door u ingestelde waardes en houdt u uw huis gemakkelijk op de juiste temperatuur. En er is nog veel meer mogelijk wanneer u kiest voor Somfy Smart Home. U kunt uw rolluiken bijvoorbeeld ook via de TaHoma verbinden met uw verlichting en rook-melder. In geval van brand openen uw rolluiken zich dan vanzelf en springt uw verlichting direct aan voor een veilige vluchtroute.

Met Somfy Smart Home haalt u meer uit uw rolluiken!

Voor elektrische rolluiken hebben we qua bedieningen meerdere mogelijkheden. Zo hebben we ook van Somfy het io-homecontrol. Hiermee bent u verzekerd van gebruiksvriendelijke elektrische rolluiken die jarenlang meegaan. 

Geniet van een heerlijk koel huis. Op elk moment van de dag kunt u uw rolluiken neersturen. Zo houdt u de zon en de warmte buiten. Verder geven de rolluiken u meer privacy. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbedieningen van Somfy kunt u één of meerdere rolluiken op afstand bedienen. 

Rolluiken beschermen uw huis tegen inbraak.

Rolluiken houden inbrekers buiten de deur. Als u de rolluiken laat automatiseren, kunt u ook instellen vanaf welk tijdstip de rolluiken gesloten worden. Ook kunnen wij uw rolluiken leveren met anti-optilveren. Die zorgen dat het geforceerd optillen van een rolluik sterk bemoeilijkt wordt. Zo beschermen rolluiken uw huis dus extra tegen ongewenste bezoekers. Een geruststellend idee.

MEER INFO
U bent van harte welkom
Wilt u onze showroom bezoeken? We informeren u graag.

maak vrijblijvend een afspraak

afspraak maken

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Versturen