Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ISOLATIE woning zeeland

Woning isolatie Zeeland

Het hele jaar energie besparen dankzij het isoleren van uw woning

Door de juiste isolatie van uw woning kunt u energie en geld besparen! De energieprijzen in Nederland stijgen in 2019 gemiddeld met meer dan € 327,00 per huishouding, per jaar. Reden genoeg om na te denken over de isolatie van uw woning. Gezien de snel stijgende ernergiekosten loont het om uw woning beter te isoleren waardoor u fors kunt besparen op uw energieverbruik.

Door uw woning te voorzien van hoogwaardig isolerende kunststof kozijnen, rolluiken en een geïsoleerde garagedeur kunt u tot 50 % op uw energiekosten besparen en vergroot u optimaal uw wooncomfort. Door de montage van kunststof kozijnen i.c.m. HR ++ glas verbetert de isolatiewaarde van uw kozijnen met een factor 5 ten opzichte van verouderd (dubbel) glas dat ouder is dan 20 jaar. Tijdens de montage van uw nieuwe kozijnen wordt uw spouwmuur gedicht d.m.v. isolatieschuim waardoor tocht en vocht geen kans meer krijgen om uw woning binnen te dringen. Het opwarmen van droge lucht kost namelijk veel minder energie dan het verwarmen van een vochtige ruimte.

Door het monteren van rolluiken kunt u tot 30 % op uw energiekosten besparen

In de zomermaanden voorkomen rolluiken dat uw huis onnodig opwarmt door het binnenkomende zonlicht, en in de winter zorgen rolluiken dat u de koude buiten houdt en u binnen minder hoeft te stoken om uw woning comfortabel en behaagelijk te houden. Door de stilstaande lucht tussen het rolluik en het glas verdubbeld de isolatie waarde van uw woning en voorkomt u een torenhoge energierekening.

Een einde aan een tochtende garage met een geïsoleerde garagedeur

De traditionele ongeïsoleerde garage kanteldeur is er voor ontworpen om uw garage maximaal te ventileren. Vroeger diende dit een duidelijk doel: door de naar benzine stinkende auto moest de garage ieder uur van verse lucht worden voorzien. Echter is dit een achterhaald principe doordat met een stilstaande auto anno nu geen luchtvervuiling meer ontstaat in uw garage. Wel zorgt uw tochtende garage kanteldeur er nog steeds voor dat er in uw garage in de zomer en in de winter een ongewenst binnenklimaat ontstaat. Met het plaatsen van een optimaal geïsoleerde garagedeur bent u verlost van deze tocht en hoeft u in de winter geen energie meer te gebruiken om uw garage vorstvrij en comfortabel te houden. 

Voor het juiste advies in woning isolatie moet u bij Wesdijk Homestyle zijn

Heeft u last van tocht, vocht of kou in uw woning? Wesdijk Homestyle in Zeeland kan u een maatwerk advies geven om uw woning optimaal te isoleren door het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen, rolluiken of een geïsoleerde garagedeur. Onze adviseurs komen vrijblijvend bij u aan huis om voor een isolatie advies op maat. 

Ook kunnen wij u advies geven over een eventueel beschikbare isolatie subsidie voor uw woning of bedrijf. Koopt u een nieuwe woning of bedrijfspand en wilt u isolerende maatregelen treffen dan kunt u deze in uw nieuwe hypotheek mee financieren. De rente die u over dit bedrag betaald kunt u aftrekken bij uw belasting aangifte waardoor het isoleren van uw woning zeer aantrekkelijk wordt gemaakt en de overheid meebetaalt aan het energie zuinig maken van uw woning of bedrijfspand. 

Meer info over de beschikbare energiebesparingsregeling 2019 ? 

Voor woning isolatie in Zeeland geven wij u graag een maatwerk advies

U bent van harte welkom
Wilt u onze showroom bezoeken? We informeren u graag.

maak vrijblijvend een afspraak

afspraak maken

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Versturen