Wesdijk Homestyle     0111 417 270

SCHUTTING aluminium | kunststof

Kunststof & aluminium schuttingen

schutting | terrasschermen | tuinafscheiding

Wanneer u op zoek bent naar een tuinafscheiding of schutting dan willen we u aanraden om zeker eens te informeren naar onze kunststof en aluminium schermen.

Onze kunststof en aluminium terrasschermen, schuttingen en tuinafscheidingen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook zeker onderhoudsvrij. Zo kunt u lang genieten van uw kunststof en aluminium terrasschermen, schuttingen en tuinafscheidingen.

Wesdijk Homestyle Zeeland heeft een groot assortiment tuinafscheidingen, terrasschermen en schuttingen van kunststof en aluminium. Deze zijn naast dat ze fraai en onderhoudsvrij zijn, gemaakt van zeer sterk materiaal.

We krijgen vaak complimenten over onze schuttingen, terrasafscheidingen en terrasschermen. Men vindt deze er zeer trendy uitzien, met een natuurlijk karakter. Onze terrasschermen, schuttingen en tuinafscheidingen zijn anti-rot, schimmel- en onderhoudsvrij. Dus jaarlijks onderhoud zoals schuren en lakken is overbodig.  

Bent u op zoek naar tuinschermen, een schutting of terrasschermen voor uw tuin om enkele zitjes te maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Trendy look: composiet tuinschermen

Schuttingplanken geven de mogelijkheid om een hoog privacy gehalte te bereiken door gebruik te maken van meer of minder planken. Daarnaast hebben we ook kunststof en aluminium planken met creatieve gaten en werkjes erin. Zo kunt u zelf bepalen hoe dicht u uw schutting, terrasscherm of tuinafscheiding wilt hebben.

Wanneer u kiest voor kunststof of aluminium schermen voor uw tuinafscheiding of terras dan kiest u voor duurzaamheid. Onze kunststof (composiet) schermen zijn gemaakt van een combinatie van houtvezels en kunststof. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat de schutting een warme uitstraling van hout heeft, met het levensduur voordeel van kunststof en aluminium. Deze duurzame schutting, terrasafscheiding en tuinafscheiding heeft een moderne look, maar past ook zeker in een meer klassieke tuin.

Kunststof-schuttingen-Zeeland-Kunststof-schutting-Zeeland-Schutting-kunststof-Zeeland-Composiet-schuttingen-Zeeland-PVC-Schuttingen-Zeeland-4
Duurzame kunststof schutting, tuinafscheiding en terrasschermen in een trendy kleur

Voordelen van kunststof en aluminium schermen

duurzaam | onderhoudsvrij

Er zitten veel voordelen aan het laten plaatsen van kunststof en aluminium schermen. Zeker als u dit vergelijkt met klassieke houten terrasschermen. Door de grondstoffen die gebruikt worden voor onze terrasschermen en tuinafscheiding, hout en kunststof, zorgen we ervoor dat bijvoorbeeld de planken niet krom trekken, niet plots scheuren en heeft u geen last van splinters. Naast deze voordelen behouden onze schuttingen en terrasschermen veel beter hun kleur dan klassieke tuinschermen.

Wesdijk Homestyle Zeeland heeft speciaal voor Nederland en België de keuze voor kunststof en aluminium schuttingen en terrasschermen bepaald. Ons klimaat zorgt er mede voor dat klassieke schuttingen last krijgen van insecten, schimmels en vocht. Onze terrasschermen en schuttingen zijn zeer goed bestand tegen deze problemen en dat is zeker terug te zien in de lange levensduur.

Kunststof en aluminium schermen

gemakkelijk te onderhouden

Onze kunststof en aluminium terrasschermen en tuinafscheidingen hebben zeer weinig onderhoud nodig. Het is dan ook niet nodig om deze schermen te beitsen of te behandelen met speciale olie. Voor het behoud van uw kunststof en aluminium terrasschermen en tuinafscheidingen raden wij u wel aan om één keer per jaar de schermen met een sopje schoon te maken. Als u dit in het voorjaar doet, dan neemt u dit in één keer mee met uw tuinonderhoud.

Zorgeloos genieten van uw terrasafscheiding en schutting, dat kan bijvoorbeeld met aluminium schuttingen. Met aluminium schuttingen kunt u zitjes of meer privacy creëren in uw tuin.  De schuttingen van Wesdijk Homestyle Zeeland zijn een perfect duurzame oplossing. Onze aluminium terrasschermen hebben weinig onderhoud nodig en ze hebben een zeer lange levensduur.  Ons advies is dan ook: breng sfeer aan in uw tuin met aluminium schuttingen en terrasschermen.

Kunststof-schuttingen-Zeeland-Kunststof-schutting-Zeeland-Schutting-kunststof-Zeeland-Composiet-schuttingen-Zeeland-PVC-Schuttingen-Zeeland-2
Kunststof en aluminium schutting

Strak design en met verschillende planken krijgt uw tuinafscheiding een persoonlijk karakter

neem vrijblijvend contact met ons op

Aluminium schuttingen in alle maten

We plaatsen uw schuttingen, terrasschermen en tuinafscheidingen

Omdat we bij Wesdijk Homestyle Zeeland zelf de aluminium schuttingen leveren en plaatsen kunnen we u een zeer lange levensduur van deze schutting garanderen. We hebben ruime ervaring met het plaatsen van schuttingen en kunnen u persoonlijk advies geven m.b.t. uw schutting. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om combinaties te maken van verschillende schuttingplanken. Dit geeft een meer persoonlijke uitstraling aan uw schutting. Na het onderhoudsvrije karakter van onze schuttingen, hebben deze aluminium schuttingen ook als voordeel dat ze zeer stevig en duurzaam zijn. Zelfs met harde rukwinden hoeft u zich geen zorgen te maken.

Duurzame aluminium schuttingen van Wesdijk Homestyle Zeeland

Aluminium schuttingen zijn duurzaam. Ze zijn sterk en hebben een lange leversduur. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken als het gaat om het onderhoud van uw aluminium schutting. U hoeft namelijk niet veel tijd te besteden aan het onderhouden van de aluminium schuttingen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de beste oplossingen voor uw terrasschermen, tuinafscheiding en schutting.

Kunststof-schuttingen-Zeeland-Kunststof-schutting-Zeeland-Schutting-kunststof-Zeeland-Composiet-schuttingen-Zeeland-PVC-Schuttingen-Zeeland-6
We verzorgen terrasschermen, schuttingen, tuinafscheiding en bestratingen

Aluminium Schuttingen

Op zoek naar een aluminium schutting?

Met een aluminium schutting geniet u jarenlang van zorgeloos tuinplezier, zonder onderhoud aan uw schutting!

De strakke en moderne uitstraling van aluminium schuttingen in combinatie met het onderhoudsvrije aspect van de aluminium schuttingen geven uw tuin een fraaie uitstraling, waarin u heerlijk kunt genieten. Aluminium schuttingen zijn in diverse uiteenlopende kleurstellingen te verkrijgen en geven een maximale privacy door een strakke aansluiting van de aluminium plankdelen. Een aluminium schutting / tuinscherm is duurzaam en hoeft niet frequent geschilderd te worden zoals een houten of betonnen schutting.

De mogelijkheden zijn zeer divers en door het gebruik van door u gekozen kleurpanelen en-of schuttingpalen is het mogelijk een geheel eigen gezicht aan uw schutting te geven. Uitgevoerd in een matte kleur, inclusief structuur of bijvoorbeeld in hoogglans. Aluminium schuttingen zijn er in standaard uitvoering maar ook maatwerk schuttingen zijn mogelijk, eventueel met bijbehorende poorten.

Aluminium schuttingen en tuinschermen zijn een garantie voor jarenlang kwalitatief tuingenot en maximale privacy. Bekijk alle varianten en profiteer van de prettige prijzen!

Naast schuttingen kunnen we ook uw terras verzorgen. Wilt u heel uw tuin opfrissen of heeft u net een nieuwbouw woning gekocht? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden. We leggen uw complete terras aan, dus ook de bestrating, tegen een zeer gunstige prijs. Zo zorgen we ervoor dat u één aanspreekpunt heeft voor de gehele inrichting van uw terras, tuinschermen, tuinafscheiding, bestrating, terrasvlondersrolluiken, screens en zonwering.

bestrating-zeeland-wesdijk-homestyle-zeeland-sierbestrating-terras-aanleggen-zeeland

Bestrating

       We verzorgen uw                complete terras

Bent u op zoek naar een bedrijf welke vakkundig uw bestrating verzorgt? Neem dan contact op met Wesdijk Homestyle Zeeland. We zijn uw totaal leverancier als het gaat om terras. We verzorgen het aanpassen of vervangen van uw bestrating, maar natuurlijk plaatsen wij ook zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, carports, tuinkamers en screens. Bij Wesdijk Homestyle Zeeland heeft u één contactpersoon. Zo kunt u eenvoudig afspreken wat uw wensen zijn.


Het assortiment van Wesdijk Homestyle Zeeland bestaat uit diverse soorten van bestrating, van sierbestrating tot aan schuttingen. We verzorgen bestrating in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en België.


One-stop-shopping: Wesdijk Homestyle Zeeland
Vaak verzorgen wij bij het plaatsen van een tuinkamer of veranda ook de bestratingswerkzaamheden. We ontzorgen onze klanten hierdoor. U heeft u geen zorgen te maken over de juiste afstemming tussen partijen. We hebben alle processen zelf in de hand zodat we u een goede planning van de werkzaamheden kunnen geven. Omdat we alle werkzaamheden van het plaatsen van de veranda of terrasoverkapping en bestrating voor u regelen kunnen we intern de planning zo afstemmen dat deze werkzaamheden optimaal op elkaar aansluiten.

contact

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Versturen