Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ZONWERING zeeland knikarmschermen BALERO 

zonwering
Knikarmscherm BALERO

Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening of smartphone

contact

Knikarmscherm BALERO

fraaie zonwering

Het knikarmscherm Balero heeft een fraai afgeronde ranke omkasting van slechts 19 cm hoog, welke hem zeer geschikt maakt voor montage met een minimale inbouwhoogte. Zo past het volledig gesloten cassette knikarmscherm al snel boven hoge tuindeuren en andere plaatsen waar minimale ruimte aanwezig is. Het Balero knikarmscherm is voorzien van een geïntegreerde Somfy RTS buismotor incl. afstandsbediening voor een comfortabel en jarenlang probleemloos bedieningsgemak.

Het zeer solide terrasscherm wordt standaard geleverd in crémewit Ral 9001 en optioneel in iedere gewenste Ral kleur naar keuze. Deze fraaie terras zonwering is standaard leverbaar met zowel een halfronde als een volledig afgeronde voorlijst.

Constructie knikarmscherm cassette Balero


De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, waartussen het terrasscherm kantelbaar is om de gewenste hellingshoek in te stellen. Dit maakt het knikarmscherm zowel geschikt voor muur- als plafond montage. De knikarmen zijn gemaakt van zware aluminium gepoedercoate kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen van het terrasscherm bevinden zich zware veren die met dubbele staalkabels verbonden zijn en hiermee de zonwering optimaal op spanning houden. Standaard zijn componenten van de Balero zonwering als omkasting, bouten, moeren e.d. gefabriceerd van duurzame materialen als aluminium en roestvrij staal.

Onze sellectie knikarmschermen 

Knikarmschermen met uiterste precisie voor u op maat gefabriceerd

Stobag Boxmobil vrijstaande zonwering

Bekijken

Stobag JUMBO
telescooparm zonwering brochure

Bekijken

Knikarmscherm Balero zonweringsdoek

Het doek van het knikarmscherm is gemaakt van 100% acryl en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door een unieke waxbehandeling is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen jarenlange weersinvloeden van buiten af. U heeft de keuze uit een brede collectie kleuren en designs zodat uw nieuwe knikarmscherm zonwering altijd volledig aansluit bij de stijl van uw woning.

Knikarmschermen

we bieden u een ruime keuze in knikarmschermen

Knikarmschermen

 ook als vrijstaande zonwering

Geniet langer van uw terras

Somfy terrasverwarming en verlichtingsbalk

Met een dimbare infrarood terrasverwarming en bijpassende LED verlichtingslijst, kunt u voortaan ´s avonds nog langer genieten van uw terras.

Met behulp van een dimbare terrasverwarmer blijft het ook buiten, onder uw pergola, zonwering of terrasoverkapping net wat langer aangenaam.

De Somfy Situo io afstandsbediening maakt het mogelijk de verlichting traploos te dimmen en tevens de terrasverwarmer te schakelen naar een door u gewenste warmteinstelling. Met dezelfde afstandsbediening bedient u trouwens ook het zonnescherm of rolluik. Kortom, met een afstandsbediening van Somfy heeft u alles in één hand.

Infrarood terrasverwarmer met ingebouwde Somfy ontvanger

Verwarmings element, met ingebouwde Somfy ontvanger
voor veranda, tuinkamer, zonwering en terrasoverkapping met verwarming.

Productvoordelen

 • Te monteren aan de terrasoverkapping of op de muur.
 • Eenvoudig te installeren (plug & play).
 • Dimbaar in 3 standen (0-33-66-100%).
 • Vermogen: 2000 W Philips HeLeN infrarood.
 • Compatibel met alle Somfy bedieningen voorzien van op - stop en neer toetsen.
 • Geïntegreerde Somfy ontvanger.
 • Verwarmt 4 x4=16 m2.
 • Geleverd met kabel 1.8 m wit met plug.
 • Beschikbaar in 3 kleuren: Wit (RAL 9010) - Zilver -Antraciet (RAL 7016).

LED verlichtingslijst

      Sfeervolle LED verlichting

Onze LED verlichtingslijst is met 2 montagesteunen te bevestigen aan de terrasoverkapping, zonwering of aan de muur en is 90 graden kantelbaar. De 3-5 LED-spotjes zijn ook individueel te kantelen naar een door u gewenste positie. 

Productvoordelen

 • LED Lichtlijst met ingebouwde ontvanger, dimbaar d.m.v. afstandsbediening.
 • 3-5 LED spots (aantal spots afhankelijk van armatuur lengte)
 • eenvoudige installatie: plug & play
 • voorgeprogrammeerde voorkeurspositie
 • lichtbalk lengte: 300 cm t/m 600 cm. h

Downloads knikarmschermen

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze knikarmschermen

Doekcollectie Balero knikarmschermen

Bekijken

Somfy bedieningen knikarmschermen

Bekijken

Bestrating

       We verzorgen uw                complete terras

Bent u op zoek naar een bedrijf welke vakkundig uw bestrating verzorgt? Neem dan contact op met Wesdijk Homestyle Zeeland. We zijn uw totaal leverancier als het gaat om terras. We verzorgen het aanpassen of vervangen van uw bestrating, maar natuurlijk plaatsen wij ook zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, carports, tuinkamers en screens. Bij Wesdijk Homestyle Zeeland heeft u één contactpersoon. Zo kunt u eenvoudig afspreken wat uw wensen zijn.


Het assortiment van Wesdijk Homestyle Zeeland bestaat uit diverse soorten van bestrating, van sierbestrating tot aan schuttingen. We verzorgen bestrating in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en België.


One-stop-shopping: Wesdijk Homestyle Zeeland
Vaak verzorgen wij bij het plaatsen van een tuinkamer of veranda ook de bestratingswerkzaamheden. We ontzorgen onze klanten hierdoor. U heeft u geen zorgen te maken over de juiste afstemming tussen partijen. We hebben alle processen zelf in de hand zodat we u een goede planning van de werkzaamheden kunnen geven. Omdat we alle werkzaamheden van het plaatsen van de veranda of terrasoverkapping en bestrating voor u regelen kunnen we intern de planning zo afstemmen dat deze werkzaamheden optimaal op elkaar aansluiten.

contact

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden