Wesdijk Homestyle     0111 417 270

GARAGEDEUR met loopdeur zeeland

Garagedeur met geïntegreerde loopdeur

maatwerk garagedeuren 

Wesdijk Homestyle levert maatwerk garagedeuren met geïntegreerde loopdeur. Indien u een loopdeur wenst in uw garagedeur bent u bij ons aan het juiste adres. 

Het voordeel van een geïntegreerde loopdeur is dat u eenvoudig toegang heeft tot de garage zonder dat u de hele deur hoeft te openen, dit terwijl u toch het gemak heeft van een geïsoleerde garagedeur voorzien van motor en afstandsbediening. Standaard wordt de garagedeur met loopdeur geleverd met een veiligheidscilinder,  een aluminium binnen- en  buiten deurkruk en een deurdranger zodat de garagedeur ten alle tijde tochtvrij is afgesloten. De loopdeur is uitgevoerd met een lage deurdorpel, zodat u moeiteloos en zonder hope opstap de garage kunt betreden. 

Uw garagedeur met loopdeur wordt volledig voor u op maat gefabriceerd waarmee u de keuze heeft of de loopdeur links, rechts of in het midden van de garagedeur is gecentreerd. De loopdeur wordt volledig meegespoten in een Ral kleur naar keuze zodat deze indien gesloten opgaat in het geheel. 

Ontdek het gemak van een garagedeur met geïntegreerde loopdeur

bedrijfdeuren-zeeland-stuccoline-industriedeuren-wesdijk-zeeland-poorten (5)
Garagedeur-openslaande-geisoleerde-garagedeur-Zeeland-loopdeur-Wesdijk-Zeeland-aw-40-garagedeur-open-4
Garagedeur-openslaande-geisoleerde-garagedeur-Zeeland-loopdeur-Wesdijk-Zeeland-aw-40-garagedeur-open-14
Laat u inspireren in onze showroom:
U bent van harte welkom in onze virtuele showroom

Ontdek onze uitgebreide showroom in Nieuwerkerk ook online!

KLIK HIER VOOR ONZE VIRTUELE SHOWROOM

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden