Wesdijk Homestyle     0111 417 270

PROJECTEN | Horeca Terrasoverkappingen

Horeca terrasoverkapping projecten

Onderscheidend in maatwerk | kwaliteit | service | innovatie

Wesdijk Homestyle is toonaangevend leverancier in de terrasoverkappingen en serres. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten die uitvoerig zijn getest op duurzaamheid, design en comfort.

Onze eigen gespecialiseerde montageteams (VCA gecertificeerd) kunnen u een vakkundige en correcte montage garanderen. In samenspraak met onze diverse terrasoverkapping leveranciers zijn wij uitvoerig betrokken bij de ontwikkeling van de producten en onze medewerkers staan volledig voor u klaar om u in alle rust correct te bedienen van een uitgebreid en passend advies.

Wij zijn onderscheidend in maatwerk, service en garantie en hopen hiermee met onze klanten een langdurige relatie op te bouwen.

Afsluitdijk Waddencentrum

Het Afsluitdijk Wadden Center. Dit centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf.

Hier hebben we een riante horeca terrasoverkapping / glazen serre mogen plaatsen.

Bekijken

Restaurant Oranjeplaat

Bij restaurant Oranjeplaat hebben we een prachtige sfeervolle horeca terrasoverkapping geplaatst. Deze terrasoverkapping is voorzien van een vouwsysteem zodat op eenvoudige wijze de hoeveelheid zon op het terras bepaald kan worden.

Bekijken

Restaurant & loungebar
3 Zussen 

Bij restaurant & loungbar 3 Zussen in Rhenen is een 6 delige horeca terrasoverkapping van 32 meter breed bij 8 meter uitval gemonteerd. De horeca terrasoverkapping / serre biedt een sfeervolle terrasbeleving en is de ideale locatie voor bruiloften, feesten of gewoon een heerlijke lunch of dinner. 

Bekijken

Beach Hotel de Vigilante

Bij het volledig vernieuwde Beach Hotel de Vigilante in Makkum Friesland hebben we een 9 delige schuifbare horeca terrasoverkapping gemonteerd i.c.m. volglas schuifwanden. 

Bekijken

Hotel café restaurant
de Kroon

Bij Hotel Café Restaurant de Kroon in Wissenkerke Zeeland is in het voorjaar van 2018 het complete terras vernieuwd. De schuifbare horeca terrasoverkapping i.c.m. de schuifbare windschermen bieden de gasten 365 dagen in het jaar een aangename terras beleving. 

Bekijken

Hotel Schimmel 
Brasserie 1885 

Bij Hotel Schimmel - Brasserie 1885 is een schitterende horeca terrasoverkapping / serre gemonteerd i.c.m. volglas schuifwanden en geïntegreerde zonwering. Hier kunt u het hele jaar rond genieten van een uiterst comfortabel terras.

Bekijken

Beach Hotel
de Vigilante 
Strandhuys Makkum

Bekijken

Hotel Cafe Restaurant De Kroon 
Wissenkerke

Bekijken

Beachclub De Zeebries | Hoek van Holland

Bekijken
Horeca-Terrasoverkapping-PVC-Restaurant-Oranjeplaat-Arnemuiden-Horeca-overkapping-kunststof-Horeca-terras

Restaurant Oranjeplaat
 Arnemuiden

Bekijken
Horeca-terrasoverkappingen-Nederland-Renesse-Brouwersdam-Scharendijke-Zeeland-Horeca-schuifbare-terrasoverkapping-PVC-Dick-3

Strandpaviljoen
Dickenz
Scharendijke 

Bekijken

Hotel Schimmel Brasserie 1885 Woudenberg

Bekijken

Reastaurant & Loungebar 3 Zussen 
Rhenen

Bekijken

Tennis Vereniging Biervliet Zeeland

Bekijken
Horeca-terrasoverkapping-PVC-Schuifbare-horeca-terrasoverkapping-kunststof-Horeca-terras-Burgh-Haamstede

Pizzeria Di Firenze   Burgh Haamstede

Bekijken

Restaurant Aan Tafel bij Landmarkt Amsterdam

Bekijken

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden