Wesdijk Homestyle     0111 417 270

HORECA terrasoverkappingen

Vrijstaande horeca terrasoverkappingen

Ontdek de mogelijkheden van een vrijstaande horeca terrasoverkapping

Een vrijstaande horeca terrasoverkapping biedt u de mogelijkheid om eenvoudig een groot terras mee te kunnen overkappen. De maximale overspanning / uitval is 26 meter en in de breedte is de vrijstaande horeca terrasoverkapping oneindig te koppelen. 

Een vrijstaande horeca terrasoverkapping verschaft u de mogelijkheid om uw klanten meer comfort te bieden en uw terras 365 dagen in het jaar te beschermen tegen regen, zon, wind en de kou. Uw vrijstaande horeca terrasoverkapping wordt volledig voor u op maat ontworpen, gefabriceerd en vakkundig gemonteerd door onze eigen gespecialiseerde horeca terrasoverkapping montageteams. 

Omdat uw vrijstaande horeca terrasoverkapping voor u op maat wordt ontworpen kunnen wij deze in diverse designs en vormen uitvoeren: nieuw in onze collectie is een modern vormgegeven horizontaal schuifbare terrasoverkapping met waterdicht Opatex PVC cover. Optioneel kan deze vrijstaande horeca terrasoverkapping ook in een gebogen versie of als zadeldak worden uitgevoerd. Deze keuzevrijheid geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe vrijstaande terrasoverkapping volledig te laten aansluiten bij het karakter van uw gevel / horeca terras. 

Wesdijk Homestyle specialist in vrijstaande horeca terrasoverkappingen

Een vrijstaande horeca terrasoverkapping is het ideale winterterras

Laat uw klanten ook bij minder goed weer genieten op uw terras

Onze vrijstaande horeca terrasoverkappingen zijn optioneel te voorzien van glazen schuifbare windeschermen waarmee u een comfortabel winterterras voor uw gasten creëert. In de winter kunt u het overdekte en windvrije terras d.m.v. een infrarood terrasverwarming eenvoudig op temperatuur houden terwijl door de transparante glazen schuifwanden uw terras toch een licht en open karakter behoudt. 

Onze horizontaal of verticaal schuifbare glaswanden zijn voorzien van helder veiligheidsglas en kunnen handmatig open of gesloten worden d.m.v. het gepatenteerde meeneemssyteem. Optioneel zijn onze vrijstaande horeca terrasoverkappingen ook uit te voeren met aluminium schuif-vouwwanden welke volledig naar de zijkant kunnen worden geschoven, waardoor de voorzijde van de terrasoverkapping bij mooi weer over de volle breedte kan worden geopend. Hierdoor behoudt uw terras in de zomer een open en toegankelijke uitstraling terwijl in de winter u het comfort kan bieden van een gesloten horeca serre.

Biedt meer comfort op uw terras en verhoog uw omzet

Een vrijstaande horeca terrasoverkapping zorgt voor een constantere bezetting van uw terras, ongeacht wat voor weersituatie het ook is. Uw gasten zullen uw winterterras waarderen en vaker komen genieten van een unieke terrasbeleving.  Een vrijstaande horeca terrasoverkapping biedt de mogelijkheid meer gasten te ontvangen en is de ideale ruimte om te speciaal te reserveren voor bijvoorbeeld een bruiloft of besloten feest, terwijl u tegelijkertijd uw vaste klanten kan blijven ontvangen. 

horeca-terrasoverkappingen-glazen-schuifwanden-serre-nederland-belgie-zeeland-overkapping-terras-luifel

Brochure horeca terras-overkapping glas 

Bekijken

Vrijstaande horeca terrasoverkapping

Maatwerk aluminium constructie

Wesdijk Homestyle is de specialist in vrijstaande horeca terrasoverkappingen. De solide aluminium constructie wordt geheel voor uw project op maat ontworpen en geproduceerd. 

Beach Hotel
de Vigilante 
Strandhuys Makkum

Bekijken

Hotel Cafe Restaurant De Kroon 
Wissenkerke

Bekijken

Beachclub De Zeebries | Hoek van Holland

Bekijken
Horeca-Terrasoverkapping-PVC-Restaurant-Oranjeplaat-Arnemuiden-Horeca-overkapping-kunststof-Horeca-terras

Restaurant Oranjeplaat
 Arnemuiden

Bekijken
Horeca-terrasoverkappingen-Nederland-Renesse-Brouwersdam-Scharendijke-Zeeland-Horeca-schuifbare-terrasoverkapping-PVC-Dick-3

Strandpaviljoen
Dickenz
Scharendijke 

Bekijken

Hotel Schimmel Brasserie 1885 Woudenberg

Bekijken

Reastaurant & Loungebar 3 Zussen 
Rhenen

Bekijken

Tennis Vereniging Biervliet Zeeland

Bekijken
Horeca-terrasoverkapping-PVC-Schuifbare-horeca-terrasoverkapping-kunststof-Horeca-terras-Burgh-Haamstede

Pizzeria Di Firenze   Burgh Haamstede

Bekijken

Restaurant Aan Tafel bij Landmarkt Amsterdam

Bekijken

Waarom een horeca terrasoverkapping van Wesdijk Homestyle ?

Solide aluminium constructie bestand tegen alle weersinvloeden

Advies op locatie door horeca terrasoverkapping specialist

Ieder project wordt nauwkeurig voor u op maat ontworpen en geproduceerd

Vakkundige instalatie en service door eigen montageteams

Premium merken welke zich onderscheiden in kwaliteit, innovatie en duurzaamheid

Levering, werkzaamheden en garantie volgens Romazo garant voorwaarden

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden