Wesdijk Homestyle     0111 417 270

HORECA horeca terrasschermen

HORECA TERRASSCHERMEN
we hebben een zeer ruim aanbod horeca terrasoverkappingen

We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken

Horeca terrasschermen afgestemd op uw wensen

Totaal oplossingen voor een comfortabel horeca terras 

Uit eten op terras klinkt als muziek in de oren bij uw gasten. Loop door een stad en u ziet mensen gezellig op een terras zitten. Het gevoel van buiten zijn geeft een surplus aan uw horecagelegenheid. Uw gasten willen het gevoel van buiten zitten ervaren, echter willen ze wel het comfort van binnen behouden. Bij Wesdijk Homestyle Zeeland zeggen we dan ook: vergroot uw horecaoppervlak buiten en verhoog uw winst!

Samen met u creëren we een buitenterras, tuinrestaurant of buiten hotelterras met een geweldige sfeer. Uw terras zal met één van onze terrasschermen (terrasoverkappingen) er verder voor zorgen dat uw terras langer te gebruiken is dan u gewend bent. Door de bescherming die de terrasoverkapping kan bieden hebben uw gasten geen last meer van warmte, wind en regen. Als u uw terras daarnaast voorziet van verwarming dan zorgt u ervoor dat uw gasten heerlijk op uw terras kunnen vertoeven als het buiten koud is en sneeuwt.

met een terrasoverkapping verlengt u zelf uw buitenseizoen en verhoogt u uw omzet!

We hebben een zeer ruim aanbod van horeca terrasschermen en horeca terrasoverkappingen. Graag maken we een afspraak met u om u persoonlijk in te lichten naar de diverse mogelijkheden.

Met een horeca terrasscherm creëert u buiten ook extra sfeer. Om uw horeca terrasscherm en horeca terrasoverkapping aan te laten sluiten bij uw horecagelegenheid hebben we een zeer groot kleurenpalet waaruit u kunt kiezen. Ook hebben we een zeer uitgebreide collectie stoffen voor de overkapping. Bezoek onze showroom en laat u inspireren! Daarnaast hebben we nog een ruim aanbod opties om uw terras nog meer te voorzien van comfort voor uw gasten. Hierbij kunt u denken aan verlichting, elektrische bediening van het kwaliteitsmerk Somfy of beglazingssystemen. Allemaal zaken om ervoor te zorgen dat uw gasten graag op uw terras verblijven en meer bij u gaan besteden.  

voor horeca zonwering moet u bij Wesdijk Homestyle Zeeland zijn

Schuifbare horeca terrasoverkapping met PVC zeil

Waterdichte en wind bestendige schuifbare horeca terrasoverkapping voorzien van ultra sterk 5 laags Opatex PVC zeil. Het windvaste Pergola zeil werkt thermisch isolerend en beschermd uw terras 365 dagen per jaar tegen warmte, kou, regen, zon en wind. De uiterst duurzame en solide aluminium maatwerk constructie is windvast (getest tot windkracht 10) en eenvoudig in iedere situatie te realiseren.  

brochure downloaden

Oprolbare windschermen voor uw
horeca terrasoverkapping

Een oprolbaar windscherm onder uw horeca terrasoverkapping zorgt dat uw zomer en winter een aangenaam verblijf garandeert voor uw gasten. Het oprolbare windscherm is windvast d.m.v. de ritssluiting bevestiging aan de zijgeleiding en biedt uw gasten bij iedere weersituatie een aangenaam klimaat op uw terras.    

meer lezen

Nieuw: RS 160 Horizon horeca terrasoverkapping

Nieuw in onze collectie is de windvaste RS 160 Horizon vrijstaande horeca terrasoverkapping. Een waterdichte horizontale schuifbare terrasoverkapping die vrijwel in iedere situatie geplaatst kan worden. Zeer geschikt voor grote terrassen en eenvoudig uit te breiden naar een gesloten winterteras d.m.v. onze volglas schuifwanden.

MEER INFO

Horeca terrasoverkapping voorzien van transparant daglicht venster

Wij kunnen uw horeca terrasoverkapping voorzien van unieke transparante dalichtvensters zodat u een gecontroleerde lichtinval creeërt onder uw terrasoverkapping. 

Dimbare LED verlichting

Uw horeca terrasoverkapping voorzien van sfeervolle dimbare LED verlichting of infrarood terrasverwarming ? Onze uiterst duurzame en energiezuinige LED verlichting bieden uw gasten tot s'avonds laat een sfeervolle terras beleving.

brochure downloaden

Vrijstaande horeca terrasoverkappingen

Indien er geen mogelijkheid is om de terrasoverkapping aan uw gevel te monteren dan hebben wij diverse vrijstaande horeca terrasoverkappingen in ons assortiment. Speciaal voor u op maat gemaakt zodat deze volledig aansluit bij uw horeca gelegenheid.

meer lezen

Horeca schuifbare en vaste terrasoverkappingen

haal meer omzet uit uw terras

Wesdijk Homestyle is gespecialiseerd in horeca schuifbare en vaste terrasoverkappingen. Een terrasoverkapping vergroot uw horecagelegenheid en zorgt voor een langere bezetting van uw terras in warme tijden, maar ook als de temperatuur daalt is het aangenaam verblijven onder uw terrasoverkapping.

Met één van onze op maat gemaakte horeca terrasschermen biedt u voor uw gasten de oplossing om buiten te genieten op uw terras. Onze horeca terrasoverkappingen beschermen uw gasten tegen zon, wind en regen. U zult ervaren dat uw gasten veel langer om uw terras zullen blijven en meer besteden.

In combinatie met een Somfy dimbare infrarood terrasverwarming en geïntrigeerde LED verlichting maken uw terras tot een gezellig en comfortabel verblijf voor uw gasten. Verhoog uw omzet aanzienlijk (terugverdientijden van 1 jaar zijn mogelijk) en biedt uw klanten tot 's avonds laat een aangenaam verblijf op uw terras. Wij bieden u het antwoord op de mogelijkheid om eenvoudig meer gasten te ontvangen.

Horeca terrasoverkappingen van Wesdijk Homestyle Zeeland een betrouwbare keuze

Horeca-zonwering-doek-Horeca-terrasoverkapping-doek-Horeca-overkapping-schuifbaar-Horeca-overkapping

Downloads horeca terrasschermen

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze horeca terrasschermen

Beach Hotel
de Vigilante 
Strandhuys Makkum

Bekijken

Hotel Cafe Restaurant De Kroon 
Wissenkerke

Bekijken

Beachclub De Zeebries | Hoek van Holland

Bekijken
Horeca-Terrasoverkapping-PVC-Restaurant-Oranjeplaat-Arnemuiden-Horeca-overkapping-kunststof-Horeca-terras

Restaurant Oranjeplaat
 Arnemuiden

Bekijken
Horeca-terrasoverkappingen-Nederland-Renesse-Brouwersdam-Scharendijke-Zeeland-Horeca-schuifbare-terrasoverkapping-PVC-Dick-3

Strandpaviljoen
Dickenz
Scharendijke 

Bekijken

Hotel Schimmel Brasserie 1885 Woudenberg

Bekijken

Reastaurant & Loungebar 3 Zussen 
Rhenen

Bekijken

Tennis Vereniging Biervliet Zeeland

Bekijken
Horeca-terrasoverkapping-PVC-Schuifbare-horeca-terrasoverkapping-kunststof-Horeca-terras-Burgh-Haamstede

Pizzeria Di Firenze   Burgh Haamstede

Bekijken

Restaurant Aan Tafel bij Landmarkt Amsterdam

Bekijken

Kenmerken van onze horeca terrasschermen

ruime keuze in kleuren, doeken en accessoires

 • Vaste- of schuifbare horeca terrasoverkappingen: in of uit de zon op hetzelfde terras!
 • Solide windvaste terrasoverkapping waarmee bij iedere weersituatie uw terras in bedrijf blijft
 • De keuze tussen een geheel rondom open of gesloten terras d.m.v. volledig transparante glaspanelen (terrasschermen): na sluitingstijd staan uw terrasmeubelen eenvoudig droog en veilig opgeborgen
 • Grote afmetingen mogelijk: maximale uitval van 26 meter en oneindig in breedte te koppelen
 • In vrijwel iedere situatie eenvoudig op korte termijn te realiseren (eventueel ook vrijstaand)
 • Op maat gemaakt en in iedere gewenste Ral kleur gepoedercoat (tevens in krasvaste structuurcoating)
 • Leverbaar met geïntegreerd energiezuinige LED verlichting (in warme kleurtoon)
 • Met een Somfy dimbare infrarood terrasverwarming creëert u snel een aangename temperatuur
 • CE normering en volledig afgewerkte montage door vakkundig opgeleide eigen montageteams
 • Mocht u interesse hebben in onze producten dan nodigen wij u graag uit in onze showroom om u kennis te laten maken met onze horeca terrasoverkappingen
 • Bij opdracht wordt uw terrasoverkapping kosteloos en vakkundig ingemeten door een specialist
 • Incl. 5 jaar volledige garantie en service

 Wesdijk Homestyle Zeeland het adres voor horeca terrasoverkappingen

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden