Wesdijk Homestyle     0111 417 270

HORECA horeca terrasschermen

HORECA TERRASSCHERMEN
we hebben een zeer ruim aanbod horeca terrasschermen

Horeca terrasschermen afgestemd op uw wensen

Totaal oplossingen voor een comfortabel horeca terras 

Uit eten op terras klinkt als muziek in de oren bij uw gasten. Loop door een stad en u ziet mensen gezellig op een terras zitten. Het gevoel van buiten zijn geeft een surplus aan uw horecagelegenheid. Uw gasten willen het gevoel van buiten zitten ervaren, echter willen ze wel het comfort van binnen behouden. Bij Wesdijk Homestyle Zeeland zeggen we dan ook: vergroot uw horecaoppervlak buiten en verhoog uw winst!

Samen met u creëren we een buitenterras, tuinrestaurant of horeca serre met een geweldige sfeer. Uw terras zal met één van onze terrasschermen (terrasoverkappingen) er verder voor zorgen dat uw terras langer te gebruiken is dan u gewend bent. Door de bescherming die de terrasoverkapping kan bieden hebben uw gasten geen last meer van warmte, wind en regen. Als u uw terras daarnaast voorziet van verwarming dan zorgt u ervoor dat uw gasten heerlijk op uw terras kunnen vertoeven, ook buiten het zomerseizoen.

met een terrasoverkapping verlengt u het terrasseizoen en verhoogt u uw omzet!

We hebben een zeer ruim aanbod van horeca terrasschermen en horeca terrasoverkappingen. Graag maken we een afspraak met u om u persoonlijk in te lichten naar de diverse mogelijkheden.

Met een horeca terrasscherm creëert u buiten een sfeervol overdekt terras. Om uw horeca terrasscherm en horeca terrasoverkapping aan te laten sluiten bij uw horecagelegenheid hebben we een groot assortiment horeca terrasschermen, terrasoverkappingen, glazen windschermen en entree deuren. Bezoek onze uitgebreide showroom in Zeeland en laat u inspireren door de vele mogelijkheden! 

voor horeca terrasschermen moet u bij Wesdijk Homestyle in Zeeland zijn

Schuifbare horeca terrasoverkapping met PVC zeil

Waterdichte en wind bestendige schuifbare horeca terrasoverkapping voorzien van ultra sterk 5 laags Opatex PVC zeil. Het windvaste Pergola zeil werkt thermisch isolerend en beschermd uw terras 365 dagen per jaar tegen warmte, kou, regen, zon en wind. De uiterst duurzame en solide aluminium maatwerk constructie is windvast (getest tot windkracht 10) en eenvoudig in iedere situatie te realiseren.  

brochure downloaden

Oprolbare windschermen voor uw
horeca terrasoverkapping

Een oprolbaar windscherm onder uw horeca terrasoverkapping zorgt dat uw zomer en winter een aangenaam verblijf garandeert voor uw gasten. Het oprolbare windscherm is windvast d.m.v. de ritssluiting bevestiging aan de zijgeleiding en biedt uw gasten bij iedere weersituatie een aangenaam klimaat op uw terras.    

Nieuw: RS 160 Horizon horeca terrasoverkapping

Nieuw in onze collectie is de windvaste RS 160 Horizon vrijstaande horeca terrasoverkapping. Een waterdichte horizontale schuifbare terrasoverkapping die vrijwel in iedere situatie geplaatst kan worden. Zeer geschikt voor grote terrassen en eenvoudig uit te breiden naar een gesloten winterteras d.m.v. onze volglas schuifwanden.

MEER INFORMATIE

Horeca terrasoverkapping voorzien van transparant daglicht venster

Wij kunnen uw horeca terrasoverkapping voorzien van unieke transparante dalichtvensters zodat u een gecontroleerde lichtinval creeërt onder uw terrasoverkapping. 

Entree deuren 

Uw terrasmeubelen na sluitingstijd veilig afgesloten in uw horeca serre? Met onze aluminium entreedeuren creeërt een een drempeloze toegang tot uw terras welke voorzien is van een inbraakwerende drie-punt sluiting. Wij bieden u de keuze tussen openslaande deuren, schuifdeuren en zelfs automatische entreedeuren, hiermee voorkomt u in de winter onnodig warmteverlies in uw horeca serre.  

Vrijstaande horeca terrasoverkappingen

Indien er geen mogelijkheid is om de terrasoverkapping aan uw gevel te monteren dan hebben wij diverse vrijstaande horeca terrasoverkappingen in ons assortiment. Speciaal voor u op maat gemaakt zodat deze volledig aansluit bij uw horeca gelegenheid.

MEER INFORMATIE

Horeca schuifbare en vaste terrasoverkappingen

haal meer omzet uit uw terras

Wesdijk Homestyle is gespecialiseerd in horeca schuifbare en vaste terrasoverkappingen. Een terrasoverkapping vergroot uw horecagelegenheid en zorgt voor een langere bezetting van uw terras in warme tijden, maar ook als de temperatuur daalt is het aangenaam verblijven onder uw terrasoverkapping.

Met één van onze op maat gemaakte horeca terrasschermen biedt u voor uw gasten de oplossing om buiten te genieten op uw terras. Onze horeca terrasoverkappingen beschermen uw gasten tegen zon, wind en regen. U zult ervaren dat uw gasten veel langer om uw terras zullen blijven en meer besteden.

In combinatie met een Somfy dimbare infrarood terrasverwarming en geïntrigeerde LED verlichting maken uw terras tot een gezellig en comfortabel verblijf voor uw gasten. Verhoog uw omzet aanzienlijk (terugverdientijden van 1 jaar zijn mogelijk) en biedt uw klanten tot 's avonds laat een aangenaam verblijf op uw terras. Wij bieden u het antwoord op de mogelijkheid om eenvoudig meer gasten te ontvangen.

Horeca terrasoverkappingen van Wesdijk Homestyle Zeeland een betrouwbare keuze

Horeca-zonwering-doek-Horeca-terrasoverkapping-doek-Horeca-overkapping-schuifbaar-Horeca-overkapping

Downloads horeca terrasschermen

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze horeca terrasschermen

Schuifbare horeca terrasoverkapping PVC

Bekijken

Beach Hotel
de Vigilante 
Strandhuys Makkum

Bekijken

Hotel Cafe Restaurant De Kroon 
Wissenkerke

Bekijken

Beachclub De Zeebries | Hoek van Holland

Bekijken
Horeca-Terrasoverkapping-PVC-Restaurant-Oranjeplaat-Arnemuiden-Horeca-overkapping-kunststof-Horeca-terras

Restaurant Oranjeplaat
 Arnemuiden

Bekijken
Horeca-terrasoverkappingen-Nederland-Renesse-Brouwersdam-Scharendijke-Zeeland-Horeca-schuifbare-terrasoverkapping-PVC-Dick-3

Strandpaviljoen
Dickenz
Scharendijke 

Bekijken

Hotel Schimmel Brasserie 1885 Woudenberg

Bekijken

Reastaurant & Loungebar 3 Zussen 
Rhenen

Bekijken

Tennis Vereniging Biervliet Zeeland

Bekijken
Horeca-terrasoverkapping-PVC-Schuifbare-horeca-terrasoverkapping-kunststof-Horeca-terras-Burgh-Haamstede

Pizzeria Di Firenze   Burgh Haamstede

Bekijken

Restaurant Aan Tafel bij Landmarkt Amsterdam

Bekijken

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden