Wesdijk Homestyle     0111 417 270

KUNSTSTOF kozijnen zeeland

Kunststof-Kozijn-Cube-K-Vision-kunststof-kozijn-Kunststof-Kozijn-Zeeland-Kunststof-ramen-Kunststof-verhuisraam-Kunststof-Kozijnen
ISOLEREND & DUURZAAM 
Kunststof kozijnen

van kunststof kozijnen met houtnerf-look tot aan kunststof kozijnen met een klassieke uitstraling.

van authentiek tot design

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Zeeland | klassiek of modern | altijd in stijl

Wesdijk Homestyle in Zeeland is de specialist in K-Vision CUBE® kunststof kozijnen voor de regio Zeeland en Zuid Holland. K-Vision CUBE® kunststof kozijnen zijn vierkant van vormgeving en lijken hiermee het meest op het traditioneel houten blokkozijn.

Onze kunststof kozijn profielen worden op grote schaal toegepast in de meest uiteenlopende bouwstijlen, van strak modern tot karakteristiek voor onze regio: het traditioneel verdiept in de buitenmuur liggende kozijn met het fraaie uiterlijk van het traditionele schuifraam. Niet van hout te onderscheiden door het gebruik van realistische houtnerfstructuren met ongekende kleurmogelijkheden.

Ontdek de kwaliteit en de unieke schoonheid van K-Vision CUBE® kunststof kozijnen in onze uitgebreide en moderne showroom in Nieuwerkerk (Zeeland).

Onze kunststof kozijnen worden geleverd inclusief vakkundige montage door een kozijnen specialist. Wij verzorgen een volledig afgewerkte montage incl. het zorgvuldig demonteren van het oude houten kozijn, het aanbrengen van een nieuw stelkozijn en het monteren van het nieuwe kunststof kozijn. Standaard worden de nieuwe kozijnen aan de binnenkant afgewerkt met MDF dagkantprofielen en een fraaie nieuwe kunststof vensterbank. 

Voor kunststof kozijnen in Zeeland moet u bij Wesdijk Homestyle zijn

Mogelijkheden kozijnen

Er zijn verschillende zaken waar u rekening mee dient houden bij het kiezen van kunststof kozijnen. Denk hierbij aan het aanzicht van uw woning, het leefcomfort, de prijs en nog vele andere punten. Wesdijk Homestyle Zeeland is gespecialiseerd in  kunststof kozijnen, daarom kunnen wij u juist informeren als het gaat om kozijnen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Zoekt u kozijnen, waarbij u duurzaam belangrijk vindt? Of wenst u kozijnen met een hoge isolatie waarde? Bent u op zoek naar vervanging van uw oude houten kozijnen? Met dit soort vragen helpen we u graag. Zo hebben we diverse kunststof kozijnen die duurzaam vervaardigd zijn en een hoge isolerende waarde hebben. Ook kunnen we u diverse soorten kunststof kozijnen laten zien in onze showroom, die allemaal een andere uitstraling hebben. U kunt kiezen welke uitstraling van de kozijnen het beste past bij uw woning.

Kunststof-Kozijnen-Cube- K-Vision-kunststof-kozijnen-City-Kunststof-Kozijnen-Zeeland-Kunststof-ramen
Kunststof-Kozijnen-roedes-K-Vision-kunststof-kozijnen-Cube - Kunststof-Kozijn-Zeeland-Kunststof-ramen
Kunststof-Kozijnen-Zeeland- K-Vision-Cube-City-Kunststof-Kozijnen-Wesdijk-Zeeland
Kunststof-Kozijnen-zeeland-Kunststof-kozijnen-reparatie-Zeeland-Kunststof-ramen-Zeeland-Kunststof
Kunststof-Kozijnen-Zeeland-K-Vision-Cube-K├Âmmerling-kunststof-kozijnen
Kunststof-Kozijnen-Zeeland-K-Vision-CubeCity-Wesdijk-Homestyle-Zeeland

Alle voordelen op een rij van onze kunststof kozijnen

 • Volledig rechte lasverbindingen waarmee het uiterlijk van het Cube kunststof kozijn gelijk is aan het houten blokkozijn
 • Gratis vakkundig advies aan huis door kunststof kozijnen specialist
 • Uw kunststof kozijnen worden volledig afgewerkt gemonteerd incl. nieuwe kunststof vensterbank en MDF dagkantafwerking.
 • Onze kunststof kozijnen zijn standaard voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen klasse 2 certificaat.
 • Onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met een zeer lange levensduur
 • K-Vision draai-kiepramen zijn standaard voorzien van een instelbare zomer & winterstand.
 • Standaard met 10 jaar volledige garantie en service op uw kunststof kozijnen, incl. hang en sluitwerk & glas.
 • Vakkundige montage door kunststof kozijnen specialisten.
 • Optioneel geleverd met inklemhor, ventilatieroosters en nieuwe lekdorpels. 
 • Uitgebreide kunststof kozijnen showroom in Nieuwerkerk, Zeeland. 
 • Ruime keuze uit kunststof ramen, kunststof deuren, hefschuifpui of openslaande tuindeuren. 
 • K-Vision Cube kunststof kozijnen hebben optimaal isolerende eigenschappen (de beste keuze m.b.t. isolatie !) 

Kunststof kozijnen

maximale energiebesparing

Voor betere isolatie zijn de kamers in het systeem te vullen met schuim. Zonder dit schuim is met UF, 1,0 W/m2K, het beste resultaat behaald op de Nederlandse markt voor een aanslagdichtingserie. De windstoppers zorgen voor verdere verbetering. De nieuwe K-VISION 76mm biedt dus maximale energiebesparing met behoud van de succesvolle slanke vormgeving. K-VISION 76mm is het beste dat de kozijnenindustrie u te bieden heeft.

kunststof-kozijnen-k-vision-76-mm-zeeland-kunststof-kozijn-wesdijk-homestyle-zeeland

De slankste vormgeving in kunststof kozijnen speciaal voor architecten

Uitgevoerd met horizontale houtlook verbindingen

Optioneel geleverd met 3 laags isolatieglas

kunststof-kozijnen-zeeland-cube-wesdijk-homestyle-zeeland-kunststof-kozijnen

Vierkant de beste — CUBE®

De Cube serie heeft de exacte vorm van een houten kozijn dankzij de 15 en 90 graden profilering. De tussendorpel is aan de bovenzijde 15 graden en de onderzijde 100% recht (dus geen 5 graden). Dit maakt het kozijn uitermate geschikt voor renovatie want er is geen aantasting van het bestaande gevelbeeld.

Voordelen kunststof kozijnen CUBE®

 • Vorm van houten kozijn door profilering
 • Bij renovatie geen aantasting van bestaand gevelbeeld
 • Ook geschikt voor nieuwbouw
 • Patent verleend
contact opnemen
kunststof-kozijnen-zeeland-city-wesdijk-homestyle-zeeland-kunststof-kozijn-boederij-landhuis

Fraai verspringend — CITY®

De City serie heeft alle voordelen van de Cube serie plus een verspringend glasvlak in het vaste bovenlicht t.o.v. het glasvlak in het draaivalraam. Geen enkel ander kunststofkozijn geeft dit gevelbeeld met kenmerkende schaduwwerkingen en subtiel lijnenspel. De speciale tussendorpel zorgt voor een slank aanzicht en meer lichtinval. Een uniek product voor een historische uitstraling. Zeer geschikt voor grachtenpanden, landhuizen en boerderijen.

 Voordelen Kunststof Kozijnen CITY®

 • Meer lichtinval
 • Historische uitstraling
 • Comfort van modern draaivalraam
 • Geschikt voor o.a. landhuizen, boerderijen en grachtenpanden
 • Uniek in zijn soort
offerte aanvragen

Downloads kunststof kozijnen

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze kunststof kozijnen

Brochure kunststof kozijnen K-vision

Bekijken

Energiezuinig

Kunststof kozijnen: energiezuinig

Kiezen voor K-VISION kunststof kozijnen, is kiezen voor energiezuinig wonen en dat scheelt enorm in de portemonnee. Wanneer een woning of gebouw nog voorzien is van oude (houten) kozijnen en enkelvoudig glas dan verdwijnt de warmte gewoon naar buiten. Weggegooid geld dus en niet echt energiezuinig. Is een woning gebouwd vóór 1995 dan kunt u ervan uitgaan dat er slecht isolerende kozijnen en ramen in zitten. Zelfs het dubbelglas van vóór 1995 isoleert veel minder als het huidige hoogrendementsglas dat twee tot vijf keer beter isoleert!

De best isolerende kozijnen

De meest effectieve manier om een woning of gebouw optimaal te isoleren is zowel de kozijnen als het glas te vervangen. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden, maar de beste investering zijn kunststof kozijnen die voorzien zijn van dubbel glas of – nog beter – triple (drievoudig) glas. Vaak wordt voor de begane grond triple glas geadviseerd en voor de eerste en/of tweede verdieping dubbel glas.

Denk ook aan de buitendeur(en)

Tochtige buitendeuren kunnen de energiebesparing door kunststof kozijnen teniet doen. Vergeet ook de andere ‘tochtgaten’ als kelderramen, toiletraampjes en brievenbussen niet! Neem contact met ons op en we informeren u hier graag over.

Energielabel woningen

Het energielabel is een rapport waarin bepaald is hoe energiezuinig een woning is in vergelijking met soortgelijke huizen. Bij koop of verkoop van een woning is het daarom belangrijk over betrouwbare informatie te beschikken over de energiezuinigheid van de woning. Het energielabel geeft deze informatie. Het wordt berekend op basis van de mate van isolatie van de woning en de aanwezige verwarmings-, ventilatie- en watervoorzieningen. Er zijn diverse sites waar u gratis het energielabel van een woning kunt bepalen.

Kunststof-kozijnen-Zeeland-Kunststof-kozijn-Zeeland-Kunststof-ramen-Zeeland-Kunststof-kozijn-met-roe

Kunststof kozijnen

Bijpassende deuren en deurkozijnen

Kunststof-Kozijnen-Zeeland-kunststof-vensterbank-natuursteen-look-Kunststof-kozijnen-afwerking

Vensterbanken die passen bij uw kozijnen

Kunststof kozijnen zijn duurzaam

Een verantwoorde keuze voor de toekomst

Kiezen voor K-VISION kunststof kozijnen, is kiezen voor een duurzaam en milieuvriendelijk product.

K-VISION kozijnen hebben een lange levensduur, bevatten gerecycled materiaal en zijn zelf volledig recyclebaar. Het kunststof materiaal waaruit K-VISION kunststof kozijnen bestaan, is tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen. Dat is minder belastend voor het milieu. Met het gebruik van kunststof gevelsystemen maakt u een zeer verantwoorde keuze. De uiterst lange onderhoudsvrije levensduur en de milieuvriendelijke productie zorgen ervoor dat kunststof ons milieu minimaal belast.  

Door te kiezen voor kunststof kozijnen draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar hout. Tot op heden wordt er nog steeds hout gebruikt uit tropisch regenwoud en met het vervangen van hout door kunststof wordt de vraag naar hout teruggebracht. Kunststof kozijnen dragen onder andere op deze wijze bij aan een ecologisch duurzaam verantwoorde keuze voor de toekomst : onderhoudsvriendelijk (vergeet de verfkwast), duurzaam (want onverslijtbaar), inbraakwerend, milieuvriendelijk en vooral supersterke isolerende eigenschappen (de beste keus qua isolatie!).

Daarnaast dragen K-VISION kunststof kozijnen op de volgende manieren bij aan het hergebruik van kunststof materiaal:

 • Het kunststof productieafval dat vrijkomt bij het produceren van K-VISION kunststof kozijnen wordt meteen verwerkt tot grondstof voor nieuwe kunststof kozijnen.
 • In ieder K-VISION kunststof kozijn wordt standaard gerecycled materiaal toegepast.
 • Wanneer u de oude kunststof kozijnen laat vervangen door K-VISION kozijnen, worden de oude kozijnen meegenomen. De materialen (glas, staal, kunststof) worden gesorteerd en het kunststof wordt vervolgens hergebruikt in de productie van nieuwe kozijnen.
 • Aan het einde van de gebruikstermijn van K-VISION kozijnen kan het kunststof ook weer volledig worden gerecycled.

Goed voor het milieu en de portemonnee!

K-VISION kunststof kozijnen zijn gemaakt van hoog isolerende kozijnprofielen. De combinatie met drievoudig glas zorgt ervoor dat de warmte van de woning binnen blijft. Er wordt minder energie verbruikt om de woning te verwarmen. Dat zorgt enerzijds voor minder CO2-uitstoot zorgt én anderzijds voor lagere energiekosten.

Laat u inspireren in onze showroom:
U bent van harte welkom in onze virtuele showroom

Ontdek onze uitgebreide showroom in Nieuwerkerk ook online!

KLIK HIER VOOR ONZE VIRTUELE SHOWROOM

Brandwerend

Brandwerende kunststof kozijnen

Onze fabrikant van kunststof kozijnen heeft al in 2006, als eerste in Nederland, het brandwerende kunststof kozijn geïntroduceerd.

Bewoners hebben hierdoor, in geval van brand, meer kans om zich in veiligheid te brengen. Niet voor niets worden K-VISION kozijnen zeer veel brandwerend toegepast.

K-VISION kozijnen zijn door Efectis (centrum voor brandveiligheid) zwaar beproefd d.m.v. een groot aantal brandtesten. De waarden die gehaald zijn lopen op tot 60 minuten brandwerendheid.

VKG keurmerk

Onze kozijnen hebben het VKG Keurmerk. Dit zorgt voor extra zekerheid en gecontroleerde kwaliteit.

Alle bedrijven die aangesloten zijn bij het VKG Keurmerk voldoen stuk voor stuk aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen en worden hierop herhaaldelijk gecontroleerd

Kunststof kozijnen en deuren

uw gevelbekleding met dezelfde uitstraling

We hebben naast onze ruime keuze in kunststof kozijnen ook een groot scala aan aanverwante producten. Wat dacht u van bijpassende kunststof voordeuren, bij uw kunststof kozijnen, in dezelfde kleur en of motief? 

Wesdijk Homestyle Zeeland biedt u een ruime keuze. Zo hebben we een compleet assortiment zonweringveranda´s, knikarmschermen, tuinkamers, screens, garagedeurenbuitenjaloezieën, terrasvlonders, terrasschermen, horecaterrasoverkappingen, windschermen en rolluiken

Kom eens langs in onze kunststof kozijnen showroom te Nieuwerkerk. 

afspraak maken

Kunststof kozijnen in diverse kleuren

design | persoonlijk | authentiek

Sinds de jaren zeventig zijn onze kunststof kozijnen leverbaar met kleur. Middels een UV-bestendige (structuur)folie wordt het profiel van een kleurlaag voorzien.

 K-Vision Cube kunststof kozijnen voldoen aan de gestelde welstandsnormen voor monumentale gebouwen en is leverbaar in meer dan 55 houtstructuur kleuren. (ook in monumentengroen). Deze kleurlaag geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat er jaarlijks geschilderd hoeft te worden. Door de vele kleurcombinaties krijgt het kozijn, en daarmee een gebouw of een woning een eigen gezicht. Denkt u ook eens aan een andere kleur voor de draaidelen!

Het K-Vision Cube kunststof kozijn is geproduceerd van 100 % loodvrij gerecycled kunststof en wordt geleverd met 10 jaar volledige garantie en service

Voordelen van onze kunststof kozijnen met folie

 • houtnerf mogelijk
 • UV bestendig
 • onderhoudsvriendelijk
kleuroverzicht

K-Vision Cube

het kunststof kozijn met houtlook verbinding

K-Vision Cube kunststof kozijnen zijn uitgevoerd met horizontale hoekverbindingen en lijkt hiermee op het traditioneel Nederlandse blokkozijn. K-Vision Cube kunststof kozijnen met de uitstraling van een houten kozijn en alle voordelen van een duurzaam en onderhoudsarm kunststof kozijn.

Kunstst-kozijnen-Zeeland-Kunststof-kozijn-Zeeland---Kunststof-ramen-Zeeland---Kunststof-kozijn-met

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden