Wesdijk Homestyle     0111 417 270

SERRES Zeeland serre aanbouw

Serres 

Met een aluminium serre creeërt u eenvoudig meer woonruimte 

Wesdijk Homestyle is de serre en tuinkamer specialist in Zeeland. Wij bouwen maatwerk aluminium serres en tuinkamers welke voldoen aan de hoogte eisen wat betreft ontwerp, verfijnde afwerking, comfort, stabiliteit en windbelasting. 

In een serre aanbouw kunt u het hele jaar rond comfortabel genieten van uw tuin. Het lichtdoorlatende serre dak wordt speciaal voor uw situatie op maat gefabriceerd en kan optioneel worden voorzien van geïntegreerde LED verlichting, een elektrisch bedienbare verandazonwering, aluminium schuif- of vouwwanden, vloerverwarming en ritsscreen zonwering aan de voor- en zijkanten. Hiermee creeërt u een serre waar bij iedere weersituatie aangenaam verblijven is en waarin u optimaal de temperatuur en lichtinval kunt reguleren. 

Wesdijk Homestyle verzorgd de bouw van uw serre van A tot Z: het uitvoeren van de benodigde funderingswerkzaamheden, het aanpassen van de bestrating, de aansluiting van de geïntegreerde hemelwaterafvoer, de benodigde elektrische aansluitingen en het monteren van de aluminium serre en onderbouw glaswanden. 

In onze uitgebreide showroom in Nieuwerkerk Zeeland kunt u inspiratie opdoen in de laatste ontwikkelingen in aluminium serres en tuinkamers. U kunt onze serres, veranda's en tuinkamers op ware grote aanschouwen waardoor u een goed beeld kunt krijgen naar de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen.  

Voor inspiratie in serres en tuinkamers moet u bij Wesdijk Homestyle zijn

Laat u inspireren in onze showroom:
U bent van harte welkom in onze virtuele showroom

Ontdek onze uitgebreide showroom in Nieuwerkerk ook online!

KLIK HIER VOOR ONZE VIRTUELE SHOWROOM

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden