Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ZONWERING terrasoverkappingen | screens

Zonwering

goed binnenklimaat | creëer schaduw

Wesdijk Homestyle is de zonwering specialist in Zeeland en Zuid Holland als het u gaat om levering van maatwerk en vakkundige montage in topkwaliteit zonwering. Wij bieden u een vakkundig advies aan huis, meten uw zonwering gratis in zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat, mooi design en een montage / jarenlange service van onze eigen vakkundig opgeleide zonwering montage teams. 

Omdat we in Zeeland, naast veel zonuren ook stevige wind kennen, hebben we voor u zonwering die windbestendig is. Een fijne gedachte, toch? We hebben bij Wesdijk Homestyle Zeeland dan ook gekozen voor leveranciers die topkwaliteit zonwering produceren.

Lekker relaxen

Met zonwering bepaalt u de hoeveelheid zonlicht die bij u in huis komt, creeert u een schaduwrijk terras, kunt u lekker genieten van het buitenleven etc. Om u extra te laten genieten van uw zonwering voorzien wij standaard onze zonwering met een electrische aandrijving. Zo kunt u vanuit uw stoel de zonwering bedienen met een afstandsbediening van Somfy of bedient u liever uw zonwering met uw smartphone? Want dat kan ook!

Onze zonwering collectie omvat een ongekende hoeveelheid toepassingen en materialen. Wij nodigen u dan ook graag eens uit een kijkje te komen nemen in onze showroom te Nieuwerkerk (Zeeland) en u te laten inspireren door onze diverse producten.

Tijdelijk GRATIS Somfy Connexoon app bediening bij aankoop van twee zonweringen of rolluiken!

Ontvang nu een GRATIS Somfy Connexoon app bediening bij aankoop van twee zonweringen of rolluiken!

Tijdelijk ontvangt u bij aankoop van 2 rolluiken of zonwering producten voorzien van een Somfy io motor een GRATIS Somfy Connexoon app bediening t.w.v. € 169,00.

Bedien eenvoudig uw zonwering en rolluiken d.m.v. uw smartphone of tablet met de Somfy Connexoon app waar u ook bent.

MEER INFO
Zonwering-Zeeland-Roma-zonwering-Zeeland-Roma-Ritsscreens-Zeeland-Zonwering-dealers-Zeeland-Zonwering

Ontdek het comfort van een wamtewerende Ritsscreen zonwering. 

Onze Roma ritsscreen zonweringen zijn optimaal warmtewerend (tot 90 % warmtewerend), het ultra sterke glasvezendoek filtert het felle zonlicht en verschaft een transparante doorkijk van binnen uit. 

Tijdelijk ontvangt u bij aankoop van 2 ritsscreen zonweringen voorzien van een Somfy io motor een GRATIS Somfy Connexoon app bediening t.w.v. € 169,00.

MEER INFO
Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-48

Rolluiken

Rolluiken bieden een niet te onderschatten, extra bescherming tegen buitengeluiden. De met hoogwaardig en milieuvriendelijk schuim gevulde lamellen zorgen door de prima geluidsisolerende eigenschappen voor een zeer goede nachtrust.

Bekijken
tendabox-Stobag-Knikarmscherm-met-LED-verlichting-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonnescherm-1

Knikarmschermen

Een knikarmscherm zonwering is een uitstekende zonwering voor boven uw terras of andere plaatsen waarbij een vrije doorloop gewenst is.

Bekijken
Zonwering-veranda-terrasoverkapping-zonwering-serre-zonwering-tuinkamer-zeeland-belgie-holland (4)

Veranda zonwering

Met onze verandazonwering zorgt u ervoor dat het binnenklimaat onder controle blijft. Zeker als u de zonwering aan de buitenzijde laat bevestigen, geeft dit het beste resultaat.

Bekijken
Screens-Zonwering-Zeeland-Ritsscreen-zonwering-Zonweringen-Zeeland-beglie-zuid-holland-Roma-17

Screens

Onze screens bieden bescherming tegen hitte en inkijk, laten voldoende daglicht binnen voor een natuurlijke sfeer in de kamer en zorgen voor een goed doorzicht naar buiten.

Bekijken
Buiten-jaloezieën-Somfy-Buitenjaloezieën-Roma-Zeeland-Buitenjaloezieën-Zuid-Holland-Roma-4

Buitenjaloezieën

Met onze buitenjaloezieën kunt u op elk moment van de dag het zonlicht zo regelen, dat u de dag op z’n mooist beleeft.

Bekijken
uitvalschermen-zonwering-zeeland-wesdijk-homestyle-zonneschermen-zeeland (9)

Uitvalschermen

Een uitvalscherm vormt een sfeervolle en functionele bescherming tegen fel zonlicht en hoge temperaturen, zelfs bij een zeer laagstaande zon

Bekijken
markiezen-zonwering-zeeland-markiezen-wesdijk-homestyle-zonwering-brabant-zuid-holland-belgie-1

Markiezen

Door de fraaie rondingen past deze markies uitstekend bij zowel traditionele architectuur als meer moderne bouwstijlen.

Bekijken
Somfy-afstandbedieningen-zonwering-rolluiken-garagedeuren-screens-verlichting-zeeland-wesdijk-10

Somfy bedieningen

Somfy maakt het mogelijk toepassingen als buitenzonwering, rolluiken, binnenzonwering, garagepoorten te motoriseren. Dit biedt voor u veel comfort en gemak.

Bekijken
Horeca-zonwering-doek-Horeca-terrasoverkapping-doek-Horeca-overkapping-schuifbaar-Horeca-overkapping

Terrasoverkapping

Onze terrasoverkappingen kunnen worden uitgevoerd met volglas schuifwanden, vaste zijwanden, geïntegreerde zonwering, oprolbare windschermen en energiezuinige LED verlichting.

Bekijken
Pergolino-zonwering-met-LED-verlichting-Horeca-terras-zonwering-Horeca-terrasoverkapping-doek-Horeca-20

Pergolino

De Pergolino terrasschermen zijn super sterk en bieden door hun grote omvang veel extra buitenruimte. Als u van het buitenleven houdt, dan is een Pergolino terrasscherm zeker een aanrader.

Bekijken
boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-1

Vrijstaande terrasschermen

Een open oppervlak kan op eenvoudige wijze ruim en comfortabel van schaduw worden voorzien. Het doordachte zonweringsysteem, twee cassette-schermen aan een solide constructie van stalen steunen, is bijzonder geschikt voor het gebruik in de horecasector, of als vrijstaand terrasscherm voor in uw tuin.

Bekijken
windschermen-doek-terras-bescherming-tegen-wind-gasten-windvrij-terras-zeeland-nederland-belgie-wesdijk-zeeland-2

Windschermen

Een windscherm van Wesdijk Homestyle biedt u een effectieve bescherming tegen wind en vergroot de privacy van uw terras of balkon.

Bekijken

Zonwering

goed binnenklimaat | creëer schaduw

We hebben zonwering voor diverse toepassingen. Want zoals u weet is zonwering niet alleen super handig, maar in vele gevallen ook erg nodig. Als Wesdijk Homestyle Zeeland mogen we ons al vele jaren specialist noemen in zonwering.

 Met zonwering zorgt u ervoor dat er een goed binnenklimaat ontstaat. Dit betekent voor u en uw medebewoners of gasten dat het ook bij zonnig weer prettig binnen vertoeven is en dit zonder airco! Met een zonwering draagt u in feite bij aan een duurzamere wereld door energiebesparing.

Service en kwaliteit

Om u het binnenklimaat zo comfortabel te realiseren kunt u kiezen voor zonwering. We helpen u graag bij uw keuze van zonwering. Vandaar dat we graag bij u thuis of op locatie langs komen. We verzorgen namelijk zelf het gehele traject van opmeten, leveren en monteren. Dit doen we al jaren met ons zeer ervaren team. Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en wensen.

Wesdijk Homestyle Zeeland het betrouwbare adres voor zonwering

Downloads zonwering

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze zonwering

tendabox-Stobag-Knikarmscherm-met-LED-verlichting-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonnescherm-1

Brochure zonwering van Stobag

Bekijken

Roma rolluiken & buitenjaloezieën

Bekijken
Stobag-veranda-zonwering-brochure-wesdijk-zonwering-veranda-tuinkamer (1)

Zonwering voor veranda en tuinkamer

Bekijken

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Versturen