Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ZONWERING Zeeland
knikarmschermen | screens

      Zonwering Zeeland

goed binnenklimaat | creëer schaduw

Wesdijk Homestyle in Zeeland is de zonwering specialist in Zeeland en Zuid Holland als het u gaat om levering van maatwerk en vakkundige montage in topkwaliteit zonwering. Wij bieden u een vakkundig advies aan huis, meten uw zonwering gratis in zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat, mooi design en een montage / jarenlange service van onze eigen vakkundig opgeleide zonwering montage teams. 

Omdat we in Zeeland, naast veel zonuren ook stevige wind kennen, hebben we voor u zonwering die windbestendig is. Een fijne gedachte, toch? We hebben bij Wesdijk Homestyle Zeeland dan ook gekozen voor leveranciers die topkwaliteit zonwering produceren.

Maatwerk zonwering in Ral kleur naar keuze

Met zonwering bepaalt u de hoeveelheid zonlicht die bij u in huis komt, creeert u een schaduwrijk terras en kunt u comfortabel genieten van het buitenleven. Om u extra te laten genieten van uw zonwering voorzien wij standaard onze zonwering met een Somfy electrische aandrijving. Zo kunt u vanuit uw stoel de zonwering bedienen met een afstandsbediening van Somfy of bedient u liever uw zonwering met uw smartphone? Want dat kan ook!

Onze zonwering systemen worden speciaal voor u op maat gefabriceerd en standaard zonder meerprijs gepoedercoat in Ral kleur naar keuze zodat u verzekert bent van een schitterend eindresultaat en een zonwering welke volledig aansluit bij de uitstraling van uw woning. Wij nodigen u dan ook graag eens uit een kijkje te komen nemen in onze showroom te Nieuwerkerk (Zeeland) en u te laten inspireren door onze diverse producten.

windvaste zonwering specialist | vakkundige montage

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-48

Rolluiken

Rolluiken bieden een niet te onderschatten, extra bescherming tegen buitengeluiden. De met hoogwaardig en milieuvriendelijk schuim gevulde lamellen zorgen door de prima geluidsisolerende eigenschappen voor een zeer goede nachtrust.

Bekijken
tendabox-Stobag-Knikarmscherm-met-LED-verlichting-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonnescherm-1

Knikarmschermen

Een knikarmscherm zonwering is een uitstekende zonwering voor boven uw terras of andere plaatsen waarbij een vrije doorloop gewenst is.

Bekijken

Veranda zonwering

Met onze verandazonwering zorgt u ervoor dat het binnenklimaat onder controle blijft. Zeker als u de zonwering aan de buitenzijde laat bevestigen, geeft dit het beste resultaat.

Bekijken
Screens-Zonwering-Zeeland-Ritsscreen-zonwering-Zonweringen-Zeeland-beglie-zuid-holland-Roma-17

Screens zonwering

Onze screens bieden bescherming tegen hitte en inkijk, laten voldoende daglicht binnen voor een natuurlijke sfeer in de kamer en zorgen voor een goed doorzicht naar buiten.

Bekijken
Buiten-jaloezieën-Somfy-Buitenjaloezieën-Roma-Zeeland-Buitenjaloezieën-Zuid-Holland-Roma-4

Buitenjaloezieën
zonwering

Met onze buitenjaloezieën kunt u op elk moment van de dag het zonlicht zo regelen, dat u de dag op z’n mooist beleeft.

Bekijken
uitvalschermen-zonwering-zeeland-wesdijk-homestyle-zonneschermen-zeeland (9)

Uitvalschermen
zonwering

Een uitvalscherm vormt een sfeervolle en functionele bescherming tegen fel zonlicht en hoge temperaturen, zelfs bij een zeer laagstaande zon

Bekijken
markiezen-zonwering-zeeland-markiezen-wesdijk-homestyle-zonwering-brabant-zuid-holland-belgie-1

Markiezen
zonwering

Door de fraaie rondingen past deze markies uitstekend bij zowel traditionele architectuur als meer moderne bouwstijlen.

Bekijken
Somfy-afstandbedieningen-zonwering-rolluiken-garagedeuren-screens-verlichting-zeeland-wesdijk-10

Somfy bedieningen

Somfy maakt het mogelijk toepassingen als buitenzonwering, rolluiken, binnenzonwering, garagepoorten te motoriseren. Dit biedt voor u veel comfort en gemak.

Bekijken

Terrasoverkapping

Onze terrasoverkappingen kunnen worden uitgevoerd met volglas schuifwanden, vaste zijwanden, geïntegreerde zonwering, oprolbare windschermen en energiezuinige LED verlichting.

Bekijken

Pergolino
zonwering

De Pergolino terrasschermen zijn super sterk en bieden door hun grote omvang veel extra buitenruimte. Als u van het buitenleven houdt, dan is een Pergolino terrasscherm zeker een aanrader.

Bekijken
boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-1

Vrijstaande terrasschermen

Een open oppervlak kan op eenvoudige wijze ruim en comfortabel van schaduw worden voorzien. Het doordachte zonweringsysteem, twee cassette-schermen aan een solide constructie van stalen steunen, is bijzonder geschikt voor het gebruik in de horecasector, of als vrijstaand terrasscherm voor in uw tuin.

Bekijken
windschermen-doek-terras-bescherming-tegen-wind-gasten-windvrij-terras-zeeland-nederland-belgie-wesdijk-zeeland-2

Windschermen

Een windscherm van Wesdijk Homestyle biedt u een effectieve bescherming tegen wind en vergroot de privacy van uw terras of balkon.

Bekijken

Zonwering

goed binnenklimaat | creëer schaduw

We hebben zonwering voor diverse toepassingen. Want zoals u weet is zonwering niet alleen super handig, maar in vele gevallen ook erg nodig gezien de zomers in Nederland steeds warmer worden. Als Wesdijk Homestyle Zeeland mogen we ons al vele jaren specialist noemen in zonwering.

 Met zonwering zorgt u ervoor dat er een goed binnenklimaat ontstaat. Dit betekent voor u en uw medebewoners dat het ook bij zonnig weer prettig binnen vertoeven is en dit zonder airco! Door uw woning te voorzien van de juiste zonwering draagt u in feite bij aan een duurzamere wereld door energiebesparing.

Service en kwaliteit

Om een comfortabel binnenklimaat te realiseren kunt u kiezen voor zonwering. We helpen u graag bij uw keuze van zonwering. Vandaar dat we graag bij u thuis of op locatie langs komen. We verzorgen namelijk zelf het gehele traject van opmeten, leveren en monteren. Dit doen we al jaren met ons zeer ervaren team. Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en wensen.

Wesdijk Homestyle Zeeland specialist in windvaste zonweringen

Onze sellectie knikarmscherm zonwering

Knikarmschermen met uiterste precisie voor u op maat gefabriceerd

boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-1

Stobag Boxmobil vrijstaande zonwering

Bekijken
Stobag-Jumbo-telescooparm-zonwering-brochure-wesdijk-homestyle-zeeland-noord-brabant-zuid-holland

Stobag JUMBO
telescooparm zonwering brochure

Bekijken

Zonwering projecten

Ter inspiratie vindt u hiernaast enkele afbeeldingen van de door ons bedrijf gerealiseerde zonwering projecten. Graag nodigen wij u uit in onze uitgebreide zonwering showroom in Nieuwerkerk Zeeland om u vrijblijvend en vakkundig te laten adviseren welke zonwering in uw situatie het meest geschikt is. 

Downloads zonwering

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze zonwering

Brochure Balkon & Terras
zonwering Stobag

Bekijken

Brochure Pergola & Paviljoen Stobag

Bekijken

Standaard kleuren Stobag zonwering

Bekijken

Zonwering showroom in Zeeland

maatwerk zonwering | specialist in windvaste zonwering

Wij nodigen u graag uit in onze uitgebreide zonwering showroom in Nieuwerkerk Zeeland. In onze moderne showroom tonen wij u de laatste innovaties in zonwering systemen. Al onze zonweringen kunt op ware grote beleven. Hierdoor kunt u een realistisch beeld ontwikkelen welke zonwering in uw situatie het meest geschikt is. Onze zonwering specialisten kunnen de diverse zonwering systemen voor u demonstreren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken uit de diverse mogelijkheden. 

In onze trendy een toonaangevende showroom vindt u een totaaloverzicht in topkwaliteit zonwering systemen zoals: ritsscreens zonwering, een grote collectie knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen zonwering, zonwering voor veranda en terrasoverkappingen, buitenjaloezieën, terrasschermen voor horeca en particulier, windschermen voor overkappingen, pergola zonweringen, wind- en regenbestendige terras zonwering, rolluiken en een grote  collectie binnenzonwering zoals rolgordijnen, plissé gordijnen, duette vouwgordijnen, duo rolgordijnen, horizontale jaloeziën in hout en aluminium, vertikale lamellen en transparate zonwerende Vision rolgordijnen. 

Graag nodigen wij u uit om inspiratie op te komen doen in onze showroom

SHOWROOM FOTO IMPRESSIE
Laat u inspireren in onze showroom:
U bent van harte welkom in onze virtuele showroom

Ontdek onze uitgebreide showroom in Nieuwerkerk ook online!

KLIK HIER VOOR ONZE VIRTUELE SHOWROOM

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden