Wesdijk Homestyle     0111 417 270

VERANDA tuinkamers 

Tuinkamers

ontspannen het hele jaar door genieten van het buitenleven

Met uw tuinkamer kunt u het gehele jaar door genieten van het buitenleven en van uw prachtige tuin. In uw tuinkamer kunt u heerlijk tot rust komen. U kunt binnen comfortabel ontspannen, ook als buiten de weersomstandigheden niet geweldig zijn. Uw tuinkamer beschermd u tegen weersinvloeden. Met diverse accessoires zoals zonwering, verlichting en verwarming kunt u uw tuinkamer nog meer laten voorzien van diverse gemakken.

Bij Wesdijk Homestyle Zeeland is een tuinkamer maatwerk. De basis van uw tuinkamer is onze kwalitatief hoogwaardige onderhoudsarme aluminium constructie. Hiermee heeft u zekerheid dat u jarenlang kunt genieten van uw tuinkamer. We bieden u daarnaast diverse mogelijkheden als het gaat om de verdere opbouw van uw tuinkamer. Zo kunt u uw tuinkamer laten voorzien van sluitende kozijnen of schuifwanden of zelfs schuif-draaiwanden. Zo kunt u nog meer contact maken met uw tuin. Welke optie u ook neemt, u zult gegarandeerd meer gaan genieten van het buitenleven.

Met onze vaste- en schuifbare terrasoverkappingen i.c.m. maximaal transparante verticale glaspanelen creëert u een tuinkamer waarin het bij iedere weersituatie aangenaam vertoeven is.

tuinkamers bieden comfort en plezier!

Tijdelijk met GRATIS geintegreerde LED verlichting

Bij iedere weersituatie comfortabel genieten van het buitenleven? 
Ontvang tijdelijk GRATIS geïntegreerde dimbare LED verlichting bij aankoop van uw terrasoverkapping, veranda of tuinkamer.  

Veranda-Zeeland-Veranda-tuinkamer-Zeeland-Verandas-Brabant-Zuid-Hollland
Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (17) (2)
Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (19) (2)
Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (20) (2)
Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (4) (1)

Tuinkamer of serre: alles van A tot Z voor u geregeld

alles volgens duidelijk stappenplan

Een terrasoverkapping van Wesdijk Homestyle kan worden uitgevoerd met vaste of schuifbare glaswanden, vol glas vouwwanden en subtiel geïntegreerde LED verlichting. Met een automatische verandazonwering reguleert u optimaal de temperatuur en het zonlicht in uw tuinkamer. Ontdek de luxe van onze tuinkamers en geniet in alle jaargetijden van uw tuin, creëer eenvoudig een luxe tuinkamer van glas door een overkapping van uw terras of tuin!

Wij kijken samen naar het ontwerp van uw tuinkamer of serre. Onze specialist zal u hierbij adviseren en helder advies geven over de diverse mogelijkheden zoals design, comfort, functionaliteit en isolatie. Maar dat is niet alles. We bespreken vooraf graag het gehele traject, dus ook de funderingswerken, aanpassingen aan uw rioleringsnet, de bestrating en de eventuele zonwering.

Voor een tuinkamer hebben we een stappenplan opgesteld, zodat u eenvoudig kunt zien welke stappen genomen dienen te worden, voordat u binnenkort kunt gaan genieten van uw tuinkamer:

  • u bepaalt of u een tuinkamer wilt met aluminium kozijnen of met veiligheidsglas (schuifwanden of schuif-draaiwanden of een combinatie van deze wanden
  • wij komen uw tuinkamer ter plaatse inmeten
  • wij zorgen ervoor dat uw tuinkamer in de juiste maat en in de afgesproken kleur wordt geleverd en wij installeren zelf uw tuinkamer
  • u kunt meteen genieten van de uitbreiding in woonruimte en het contact met het buitenleven

met zonwering in uw tuinkamer houdt u de warmte in de zomer buiten

Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (3) (2)
Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (38) (1)
Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (4) (1)

Maak van uw veranda een echte tuinkamer

Maak van uw terrasoverkapping een sfeervolle tuinkamer!

Als u een terrasoverkapping of veranda heeft, dan is het mogelijk om deze om te bouwen tot een sfeervolle tuinkamer. Door het plaatsen van transparante volglas schuifwanden creeërt u eenvoudig een sfeervolle tuinkamer waar het bij iedere weersituatie aangenaam verblijven is. We informeren u graag over de mogelijkheden van uw veranda.

een tuinkamer van Wesdijk Homestyle is een duurzame keuze

Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (44) (1)
Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (46) (1)
Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (47) (1)

Downloads tuinkamers

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze tuinkamers

Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (16)

Prijslijst Tavira
tuinkamer
300 cm uitval

Bekijken
Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (17)

Prijslijst Tavira
tuinkamer
350 cm uitval

Bekijken

Brochure Sunflex schuifwanden

Bekijken

Brochure Sunflex schuif-draaiwanden

Bekijken
Tuinkamer-zeeland-serre-zeeland-veranda-dicht-glazen-verandas-wesdijk (4)

Brochure Stobag Terrado tuinkamers

Bekijken

Veranda zonwering

Met een veranda zonwering bent u in staat de temperatuur in uw veranda of serre optimaal naar uw wens aan te passen. Het doek dat via een ingenieus systeem over het dak van de veranda wordt getrokken zorgt ervoor dat het gedaan is met de tropische temperaturen.

meer informatie

Horeca zonwering

De innovatie in terras zonwering van dit moment is zeker de regen- en windvaste Pergolino zonwering. Het unieke gepatenteerde gasveersysteem in de geleiders zorgt ervoor dat het doek optimaal gespannen blijft.

De voorlijst is middels een uniek vergrendelingsysteem te borgen, waardoor het doek uiterst strak staat, ook bij zeer harde wind

meer informatie

Horeca terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping vergroot uw horecagelegenheid en zorgt voor een langere bezetting van uw terras in warme tijden, maar ook als de temperatuur daalt is het aangenaam verblijven onder uw terrasoverkapping. I.c.m. een Somfy dimbare infrarood terrasverwarming en geïntegreerde LED verlichting maken uw terras tot een gezellig en comfortabel verblijf voor uw gasten.

Wesdijk Homestyle is gespecialiseerd in horeca schuifbare en vaste terrasoverkappingen.

meer informatie

Windschermen

Maak van uw terras een beschutte oase!

Een uitschuifbaar windscherm van Wesdijk Homestyle biedt u een effectieve bescherming tegen wind en vergroot de privacy van uw terras of balkon. Zo kunt u met uw gasten ongestoord genieten van uw uitzicht vanuit huis of terras.

meer informatie

Schuifbare veranda

Ontdek het nieuwe wonen.

Een even elegant als uniek systeem is de schuifbare terrasoverkapping van Ittalum. De verschillende segmenten schuiven over elkaar heen naar de gevel toe open waardoor u de keuze heeft om op hetzelfde terras overdekt of in de zon te vertoeven.

meer informatie

Pergolino terrasoverkapping

Het terrasscherm opnieuw uitgevonden!

De innovatie in terras zonwering van dit moment is zeker de regen-en windvaste Pergolino zonwering. Het unieke gepatenteerde gasveersysteem in de geleiders zorgt ervoor dat het doek in iedere positie optimaal gespannen blijft. De voorlijst is middels een vergrendelingsysteem te borgen, waardoor het uiterst strak staat, ook bij zeer harde wind. Dit maakt de Pergolino Zonwering zeer geschikt voor winderige terrassen en balkons voor zowel particulier als horeca.

meer informatie

Veranda glas - serre

Een topkwaliteit aluminium verandadak geleverd met veiligheidsglas (in transparant, opaal, zonwerend of streepdesign uitgevoerd). Hoogwaardig geïxtrudeerd aluminium standaard in marine kwaliteit gepoedercoat in vele trendy kleuren.

meer informatie

Veranda polycarbonaat

Een topkwaliteit aluminium verandadak geleverd met polycarbonaat dakplaten (in transparant, opaal of zonwerend uitgevoerd). Hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium in iedere gewenste kleur gepoedercoat. (standaard in créme wit of structuurlak Ral 7016 antraciet) De hemelwaterafvoer is volledig geïntrigeerd in de solide en modern vormgegeven constructie.

meer informatie

Terrasoverkappingen

Uw terrasoverkapping wordt volledig op maat voor u geproduceerd zodat u altijd verzekerd bent van een terrasoverkapping welke in ontwerp en design volledig aansluit bij uw situatie.

Wesdijk Homestyle is gespecialiseerd in maatwerk vaste- en schuifbare terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers.

meer informatie

LED verlichtingslijst

      Sfeervolle LED verlichting

Onze LED verlichtingslijst is met 2 montagesteunen te bevestigen aan de terrasoverkapping, zonwering of aan de muur en is 90 graden kantelbaar. De 3-5 LED-spotjes zijn ook individueel te kantelen naar een door u gewenste positie. 

Productvoordelen

  • LED Lichtlijst met ingebouwde ontvanger, dimbaar d.m.v. afstandsbediening.
  • 3-5 LED spots (aantal spots afhankelijk van armatuur lengte)
  • eenvoudige installatie: plug & play
  • voorgeprogrammeerde voorkeurspositie
  • lichtbalk lengte: 300 cm t/m 600 cm. h
bestrating-zeeland-wesdijk-homestyle-zeeland-sierbestrating-terras-aanleggen-zeeland

Bestrating

       We verzorgen uw                complete terras

Bent u op zoek naar een bedrijf welke vakkundig uw bestrating verzorgt? Neem dan contact op met Wesdijk Homestyle Zeeland. We zijn uw totaal leverancier als het gaat om terras. We verzorgen het aanpassen of vervangen van uw bestrating, maar natuurlijk plaatsen wij ook zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, carports, tuinkamers en screens. Bij Wesdijk Homestyle Zeeland heeft u één contactpersoon. Zo kunt u eenvoudig afspreken wat uw wensen zijn.


Het assortiment van Wesdijk Homestyle Zeeland bestaat uit diverse soorten van bestrating, van sierbestrating tot aan schuttingen. We verzorgen bestrating in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en België.


One-stop-shopping: Wesdijk Homestyle Zeeland
Vaak verzorgen wij bij het plaatsen van een tuinkamer of veranda ook de bestratingswerkzaamheden. We ontzorgen onze klanten hierdoor. U heeft u geen zorgen te maken over de juiste afstemming tussen partijen. We hebben alle processen zelf in de hand zodat we u een goede planning van de werkzaamheden kunnen geven. Omdat we alle werkzaamheden van het plaatsen van de veranda of terrasoverkapping en bestrating voor u regelen kunnen we intern de planning zo afstemmen dat deze werkzaamheden optimaal op elkaar aansluiten.

contact

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Versturen
U bent van harte welkom
Wilt u onze showroom bezoeken? We informeren u graag.

maak vrijblijvend een afspraak

afspraak maken