Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ZONWERING markiezen ZEELAND

Markiezen

uitstraling | karakter | authentiek | zonwering

Een markies geeft als geen andere zonwering een exclusieve uitstraling aan uw woning, horecagelegenheid, hotel, winkel en kantoorgebouw. Het fabriceren van markiezen mag u gerust een stukje traditioneel vakmanschap noemen, onze markiezen worden dan ook vervaardigd door de specialist op dit gebied in Nederland. Wat u als klant dan ook verzekert van een constant kwaliteitsproduct.

Een belangrijk voordeel van een markies is de bescherming tegen van opzij invallende zon: de zijkanten zijn immers afgesloten. Naast de vertrouwde houten uitvoeringen in grenen en meranti is er tegenwoordig ook een moderne aluminium variant leverbaar met een traditionele "houten" uitstraling.

Door de fraaie rondingen past deze markies uitstekend bij zowel traditionele architectuur als meer moderne bouwstijlen.

Zonwering met sfeervolle uitstraling. Optimale bescherming tegen hinderlijke zonnestralen en warmte

Zonwering, afgestemd op uw woning

Het grote voordeel van markiezen is dat ze aan de zijkant gesloten zijn. Dit zorgt ervoor dat het zonlicht ook niet via de zijkant binnen valt en u toch een vrij uitzicht behoudt. Zo heeft u met markiezen op ieder moment van de dag profijt van uw markiezen, ook als de zon gedraaid is gedurende de dag.

Markiezen zorgen voor bescherming tegen het verkleuren van uw interieur. Onze zonwering markiezen zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig materiaal, dit zorgt ervoor dat uw markiezen gemakkelijk in de winter kunnen blijven hangen. Naast het tegengaan van verkleuren zorgen markiezen ervoor dat de zonnestralen er niet voor zorgen dat binnen de temperatuur hoog oploopt. En niet te vergeten, met markiezen als zonwering blijft u een vrij uitzicht naar buiten houden.

Markiezen stralen karakter uit

zonwering met uitstraling

Vanzelfsprekend zijn er diverse mogelijkheden met markiezen. Zo kunt u kiezen uit diverse materialen als doek, maar ook kunt u kiezen tussen hout of aluminium. Zo kunt u meer traditionele markiezen kiezen of markiezen met een zeer moderne uitstraling, de keuze is aan u. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van gekleurde sierbanden en gegolfde siervolant.

Met markiezen als zonwering zorgt u voor een koele leefomgeving, waardoor u in een aangename temperatuur kunt verblijven. Met markiezen geeft u extra uitstraling aan uw woning, zodat u meer sfeer creëert  en dit geeft uw woning een exclusieve uitstraling. Onze markiezen zijn een topklasse zonwering dat comfort, luxe, design en gebruiksgemak van het allerhoogste niveau aan u biedt.

markiezen-zonwering-zeeland-markiezen-wesdijk-homestyle-zonwering-brabant-zuid-holland-belgie-3
markiezen-zonwering-zeeland-markiezen-wesdijk-homestyle-zonwering-brabant-zuid-holland-belgie-5
markiezen-zonwering-zeeland-markiezen-wesdijk-homestyle-zonwering-brabant-zuid-holland-belgie-10
markiezen-zonwering-zeeland-markiezen-wesdijk-homestyle-zonwering-brabant-zuid-holland-belgie-6

Bedien uw markiezen met uw smartphone of afstandsbediening

afstandsbediening | smartphone

De tijd dat markiezen handmatig bediend moesten worden ligt al een poosje achter ons. Voor het bedienen van uw markiezen heeft u diverse keuzes. Zo kunt u de markiezen bedienen met een multi functionele afstandsbediening van Somfy. Met deze afstandsbediening kunt u ook andere zonwering en rolluiken bedienen.

Naast de bediening met een afstandsbediening is het ook mogelijk om uw markiezen te bedienen met uw eigen smartphone. Zo kunt u via uw eigen touchscreen uw markiezen aansturen. Super makkelijk!

markiezen-zonwering-zeeland-markiezen-wesdijk-homestyle-zonwering-brabant-zuid-holland-belgie-25

Onze markiezen onderscheiden zich o.a. door:

  • Een oer-Hollands ontworpen markies, ambachtelijk gemaakt door de specialist in Nederland
  • Een begrip in liefde voor het product, kwaliteit, details, snelheid, service en vakmanschap.
  • Voorzien van een zware kwaliteit (300 gm²) vuilafstotend en duurzaam kwaliteitsdoek
  • Standaard leverbaar in ivoor wit (ral 9001) en iedere gewenste kleur tegen meerprijs.
  • Uitgevoerd in hoogwaardig weerbestendig gepoedercoat aluminium constructie en omkasting met fraaie retro vormgeving (lijkend op het traditioneel houten markies), echter met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van hoogwaardig gepoedercoat aluminium.
  • Afwerking met nylon spijkerband met markiesnagels mogelijk.
  • Ongekende mogelijkheden in vorm, maatwerk en uitvoeringen.
  • Onze markiezen zijn ook de ideale reclame-uiting aan uw gevel. Optioneel met "back-lite" verlichting heeft deze ook 's avonds een opvallende elegante uitstraling.
  • Optioneel elektrisch bediend leverbaar met een Somfy "gepoedercoate" buismotor (een uniek detail) onzichtbaar weggewerkt tussen het markies en de aluminium bovenkap.

Beletteren

markiezen zorgen voor herkenning

Met een reclame op uw zonwering vergroot u uw naamsbekendheid. Het draagt bij aan een herkenbare gevel in de straat.

Markiezen stralen karakter uit. U herkend dit wellicht. U heeft deze opvallende zonwering hoogstwaarschijnlijk wel eens zien hangen, deze kenmerkende klassieke zonneschermen met authentieke uitstraling. Dit betekent overigens niet dat markiezen ´ouderwets´ zijn. Het tegendeel is zeker waar. Markiezen kunnen boven uw terras hangen, boven uw balkon of voor uw gevel geplaatst worden. Markiezen als zonwering geven uw pand, horecagelegenheid, hotel en kantoor een unieke en verzorgde uitstraling.

markiezen-zonwering-zeeland-markiezen-wesdijk-homestyle-zonwering-brabant-zuid-holland-belgie-22
Markiezen zorgen voor herkenbaarheid

Naast zonwering zorgen markiezen voor extra reclame

Downloads markiezen

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze markiezen

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Versturen