Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ROLLUIKEN ZEELAND_ROLLUIK_ZEELAND

Rolluiken Zeeland

isolatie | veilig | comfort

Wesdijk Homestyle in Zeeland is door decenia lange ervaring de specialist in levering en montage van top kwaliteit rolluiken. Standaard zijn onze rolluiken optimaal inbraakwerend en uitgevoerd met een Somfy io motor voorzien van een detectie- en optilbeveiliging.

Een rolluik van Wesdijk Homestyle kan veel meer dan alleen op en neer. Onze rolluiken zijn intelligente, op verzoek zelfs volautomatische systemen voor bescherming tegen zomerhitte, lawaai, ongewenste inkijk, inbraak, warmteverlies én insecten.

Het zijn dynamisch stuurbare gevelelementen en doeltreffende beschermers tegen weersinvloeden. In subtiele nuances of in groot contrast veranderen ze de sfeer van uw kamers door dosering van het licht. Rolluiken van Wesdijk Homestyle zijn een aankoop met verstand en emotie.

Sfeer in huis met één druk op de knop

Rolluiken helpen niet alleen om uw woning te beschermen tegen inbraak, in de winter isoleren ze tegen de kou en in de zomer houden ze uw woning aangenaam koel door de optimaal isolerende eigenschappen. Onze kwaliteitsrolluiken zijn standaard voorzien van een Somfy motor waarmee u verzekerd bent van een rolluik wat jarenlang storingsvrij zijn werk zal doen, u krijgt dan ook standaard 5 jaar garantie op onze rolluiken en elektrische bedieningen.

Het is een heel natuurlijke reflex dat we onze ogen sluiten voor te veel zon of ‘s nachts als we rust zoeken. Uw huis kan hetzelfde met onze rolluiken. Beslis zelf of de ogen van uw huis volautomatisch naar de zonnestand openen of sluiten. Of laat een kleine knipoog van de zon toe in uw huis met een druk op de knop. Bepaal aan de gevel van uw woning het comfort in huis met rolluiken van Wesdijk Homestyle. In alle weersomstandigheden en op elk moment.

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluiken-Brabant-Zuid-Holland-9
Zonwering
Rolluiken zijn ideaal te gebruiken als zonwering

Rolluiken maken het echt donker en stil. Zo heeft u minder last van invloeden van buitenaf

Bekijken

       Rolluiken Zeeland

Tussen licht en donker zitten vele schakeringen

Vergeet al uw herinneringen aan rolluiken uit het verleden. Met de ratelende monsters van vroeger heeft een modern rolluik, afgezien van de basisfunctie, niets gemeen. Zo zijn er ook nauwelijks beperkingen in het gebruik van rolluiken en hebben we zelfs voor schuine ramen doordachte oplossingen. Voor iedereen die de onverslaanbare zonweringkwaliteiten van een rolluik wil combineren met een maximale licht- en luchttoevoer, hebben we een nieuwe generatie SWING rolluiken. Deze biedt comfortabele ventilatiemogelijkheden met behoud van optimale zonwering. Door zijn geïntegreerde motor is dit rolluik ook bij een afgesloten raam eenvoudig te bedienen.

Nog meer bescherming met rolluiken

Onze rolluiken beschermen bewoners, inboedel en kamerplanten voor teveel zon en UV-straling.

Het rolluik  voorkomt oververhitting van kamers door zonnestraling.

Daarom is zonwering voor het raam ook de meest efficiënte airconditioner voor uw huis.

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-39
Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-33
Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluiken-Brabant-Zuid-Holland-3
Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-41
Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-30

Voordelen van rolluiken

hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen  van rolluiken vermeld

 • Rolluiken leveren in de zomer en in de winter een grote bijdrage aan een optimale isolatie van uw woning.
 • Standaard worden onze rolluiken geleverd met een Somfy io motor voorzien van een detectie- en optilbeveiliging.
 • Standaard geleverd in meer dan 1000 kleuren gepoedercoat aluminium. 
 • U heeft (zonder meerprijs) de keuze tussen verschillende diktes lamellen.
 • Rolluiken zorgen voor een optimale verduistering of gecontroleerde lichtinval.
 • Optioneel geleverd met Somfy Solar motor, geïntegreerde zonnecel en accu. 
 • Geschikt voor nieuwbouw (gemonteerd in de spouwmuur) of als renovatie (gemonteerd op de buitenmuur).
 • Onze rolluiken worden geleverd in hoogwaardig gepoedercoat aluminium, hiermee sluit uw rolluik aan bij de stijl van uw woning.
 • Standaard geleverd met 5 jaar garantie en service.
 • Ons servicegebied is de regio Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.
 • Gratis advies aan huis en vakkundige montage door rolluik specialist.
 • Voorzien van het Komo en CE certificaat.

Downloads rolluiken

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze rolluiken

Ontdek de vele voordelen van Rolluiken met een Somfy Smart Home App bediening

Bekijken

Rolluiken: inbraakbeveiliging

Een lijfwacht voor elk raam en deur

Gelegenheid maakt de dief. Een gesloten rolluik zorgt ook voor een effectieve bescherming tegen ongewenste indringers. Het optionele veiligheidspakket met versterkte onderlijst, verborgen geschroefde veiligheidsgeleiders en optilbeveiliging, geven u een nog betere nachtrust. In combinatie met de GENIO bewegingsmelder, die bij detectie van personen voor het raam het rolluik kort doet bewegen en bij aanhoudende beroering het rolluik volledig sluit, wordt uw rolluik een essentieel onderdeel van de beveiliging van uw huis.

Rolluiken zijn energiebesparend

Economisch bouwen is zorgen dat het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt. Moderne rolluiken hebben hier invloed op. Het rolluik, of beter gezegd de stilstaande luchtlaag tussen raam en rolluik, werkt als thermische isolatie. 

Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat gesloten rolluiken het warmteverlies aanzienlijk doen slinken. Alleen al de vervanging van raam en rolluik bij renovatie kan leiden tot een energiebesparing van 40 %.

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluiken-Brabant-Zuid-Holland-4

Bespaar met rolluiken op uw stookkosten

 Wesdijk Homestyle levert met het energiebesparende rolluik TERMO een oplossing waarbij oude inbouwkasten zich eenvoudig laten saneren. Kortom, een parel voor het huis, ook met economische voordelen.

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-118

In de zomer hoeft u geen airco aan te zetten

Een rolluik wordt blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. In de zomer kan de zon de omgevingstemperatuur doen opjagen tot boven de 40 ºC terwijl in de winter de dubbele cijfers onder nul worden bereikt. Daarbij komen nog regen, ijzel, sneeuw, vorst en wind. Juist daarom zijn de constructie en het gebruikte materiaal zo belangrijk.

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluiken-Brabant-Zuid-Holland-2

Met rolluiken houdt u het binnen aangenaam

Met rolluiken heeft u minder last van buitengeluiden

Rolluiken bieden een niet te onderschatten, extra bescherming tegen buitengeluiden. De met hoogwaardig en   milieuvriendelijk schuim gevulde lamellen zorgen door de prima geluidsisolerende eigenschappen voor een zeer goede nachtrust.

Een betere nachtrust met rolluiken

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-49
We leveren onze rolluiken
met Somfy elektrische
bediening

bedien uw rolluiken met Somfy

haal meer uit uw Rolluiken met Somfy Smart Home

Rolluiken voorkomen hinderlijke zonlichtreflecties in huis, beschermen u tegen ongewenste inkijk en inbrekers en beschikken over uitstekende zonwerende en isolerende eigenschappen. Ook beschermen zij uw interieur
tegen de invloed van zonlicht op meubels en planten. Wanneer u bij aanschaf van uw gemotoriseerde rolluiken kiest om deze te besturen met behulp van Somfy Smart Home dan kunt u uw rolluiken altijd bedienen met
uw smartphone of tablet, thuis en onderweg.

Somfy Smart Home maakt het besturen van uw rolluiken wel heel eenvoudig en intuïtief: met een simpele vingerveeg in de app op uw smartphone stelt u de rolluiken in op elke gewenste positie. Of automatiseer uw rolluiken door deze op tijd in te stellen, dat is niet alleen makkelijk, maar zo kunt u ook altijd de indruk wekken dat er iemand thuis is.

Via uw smartphone kunt u checken of uw rolluiken gesloten zijn, zonder dat u het hele huis hoeft te doorlopen. Koppelt u uw rolluiken via TaHoma® aan een temperatuur of lichtmeter? Dan zullen deze automatisch reageren op de door u ingestelde waardes en houdt u uw huis gemakkelijk op de juiste temperatuur. En er is nog veel meer mogelijk wanneer u kiest voor Somfy Smart Home. U kunt uw rolluiken bijvoorbeeld ook via de TaHoma verbinden met uw verlichting en rook-melder. In geval van brand openen uw rolluiken zich dan vanzelf en springt uw verlichting direct aan voor een veilige vluchtroute.

Met Somfy Smart Home haalt u meer uit uw rolluiken!

Voor elektrische rolluiken hebben we qua bedieningen meerdere mogelijkheden. Zo hebben we ook van Somfy het io-homecontrol. Hiermee bent u verzekerd van gebruiksvriendelijke elektrische rolluiken die jarenlang meegaan. 

Geniet van een heerlijk koel huis. Op elk moment van de dag kunt u uw rolluiken neersturen. Zo houdt u de zon en de warmte buiten. Verder geven de rolluiken u meer privacy. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbedieningen van Somfy kunt u één of meerdere rolluiken op afstand bedienen. 

Rolluiken beschermen uw huis tegen inbraak.

Rolluiken houden inbrekers buiten de deur. Als u de rolluiken laat automatiseren, kunt u ook instellen vanaf welk tijdstip de rolluiken gesloten worden. Ook kunnen wij uw rolluiken leveren met anti-optilveren. Die zorgen dat het geforceerd optillen van een rolluik sterk bemoeilijkt wordt. Zo beschermen rolluiken uw huis dus extra tegen ongewenste bezoekers. Een geruststellend idee.

MEER INFO
Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-36
Rolluiken met geïntegreerde insectenrolgordijn

blokt u met één handgreep alle
vervelende insecten

Rolluiken: insectenwering

Verboden voor ongedierte

Onze rolluiken zijn multifunctioneel. Met het optionele, volledig geïntegreerde insectenrolgordijn, blokt u met één handgreep alle vervelende insecten. Als u het rolgordijn niet gebruikt, bijvoorbeeld in de winter, verdwijnt het scheurbestendige en uiterst transparante Transpatec-hor geheel in de rolluikkast. Veel van onze rolluiken kunnen worden uitgerust met insectenwering – ook achteraf aangebracht.

Rolluiken met geïntegreerd insectenrolgordijn

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-25

ALUMINO protect

Het topproduct van ROMA met hardschuimkern voor een betere bescherming tegen geweld van buitenaf.

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-27

ALUMINO

De meest verkochte variant van ROMA met isolatieschuim van polyurethaan en een hoge stabiele waarde.

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-28

Kunststof

De goedkopere oplossing met
doordachte details.

Rolluiken: multifunctionele bescherming

Onze rolluiken bieden nog veel meer

Bescherming tegen verblinding; in onze rolluiken kan bovendien een screen worden geïntegreerd. Verblinding of onaangename reflecties in tv- of computerschermen worden hierdoor weggenomen en toch verliest u het visuele contact met buiten niet. Juist overdag brengt dit extra comfort.

Weerbestendig
Een woning wordt meestal gebouwd om meerdere generaties te kunnen huisvesten. Investeren in hoogwaardige rolluiken is naast het geboden comfort een waardevolle investering voor uw huis. Met name de slechte invloed
van het weer op de raampartijen wordt door middel van rolluiken sterk teruggedrongen.

Automatische brandbeveiliging
Het alarmdetectiesysteem SIDEO maakt bij brand uw vluchtwegen vrij. Deze innovatie maakt dat bij de alarmtonen van een rook- en brandmelder, onmiddellijk uw rolluiken omhoog lopen. De toevoeging van een accu aan uw rolluiken geeft zelfs de garantie dat bij stroomuitval de rolluiken openen.

Rolluiken: comfort en veiligheid

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluik-Brabant-Zuid-Holland-20
Rolluiken

Onze rolluiken bieden u jarenlang bescherming. Ze zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit.

Van buiten een rolluik. Van binnen hightech

Onze rolluiken beschermen u tegen warmte en kou

Een rolluik wordt blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. In de zomer kan de zon de omgevingstemperatuur doen opjagen tot boven de 40 ºC terwijl in de winter de dubbele cijfers onder nul worden bereikt. Daarbij komen nog regen, ijzel, sneeuw, vorst en wind. Juist daarom zijn de constructie en het gebruikte materiaal zo belangrijk.

De serie ROMA ALUMINO is ontworpen voor een duurzaam en probleemloos gebruik. Van nature is aluminium bestand tegen corrosie en tevens 100 % recyclebaar. De schuimkern verbetert bovendien de kracht van de lamel.

Huizen zo individueel als haar bewoners

U kunt kiezen. Smaak tonen. In 1.000 kleuren

Bij Wesdijk Homestyle kunt u kiezen uit 1000 kleuren voor rolluikkast, geleiders en onderlijst, waardoor
deze perfect aan kunnen sluiten op uw gevel. De lamellen zijn in 23 standaardkleuren uitvoerbaar
(afhankelijk van het lameltype). Of u nu een kleurrijk palet aan uw venster wenst of liever subtiele tinten – Wesdijk Homestyle heeft voor alles een oplossing. Bezoek onze showroom te Nieuwerkerk om de originele kleurmonsters te kunnen aanschouwen.

Wonen is een kwestie van persoonlijke smaak. De één waardeert de directheid van de moderne architectuur, waar de andere naar de warmte van een romantisch zadeldak verlangt. Met onze rolluiken is alles mogelijk en zelfs een beetje meer. Laat u inspireren, stel uw vragen en informeer naar de mogelijkheden. Onze zonweringsystemen overtuigen niet alleen door comfort, veiligheid en isolerende eigenschappen, maar zeker ook door zijn esthetische uitstraling.

Rolluiken-Zeeland-Rolluik-Zeeland-Roma-dealer-Zeeland-Somfy--Zeeland-Rolluiken-Brabant-Zuid-Holland-1
Eén pantser, vele varianten

Het juiste rolluik is precisiewerk

We stemmen uw rolluiken af op uw wensen

Wesdijk Homestyle heeft voor elk detail de juiste oplossing. In basis adviseren wij u het rolluik uit de XP-serie. Deze is eenvoudig uitvoerbaar met extra functies zoals een insectenhor, die ook in een later stadium kan worden toegevoegd.

De modellen uit de P-serie van ROMA laten zich toepassen op plaatsen waar een slanke rolluikkast wordt gevraagd.

Voor de hoge eisen bij nieuwbouwtoepassingen, adviseren wij het inbouwelement PURO: visueel opvallend, effectieve warmte-isolatie en zo multifunctioneel dat een latere omzetting naar een buitenjaloezie tot de mogelijkheden behoort. 

Opbouwrolluiken

rolluiken

RONDO.XP-Rolluiken-rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

RONDO XP

PENTO.XP_rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

PENTO XP

QUADRO.XP_rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

QUADRO XP
(boven met Solarpakket)

INTEGO.XP-QUADRO_rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

INTEGO XP
(boven met QUADRO)

Inbouwrolluiken

rolluiken

PURO_rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

PURO

PURO_2.XR_rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

PURO XR

KARO-rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

KARO

RA-2_rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

RA2

Schuine rolluiken

rolluiken

Trendo.P-Rondo_TRENDO.P-Rolluiken-rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

TRENDO (uitvoering RONDO)

TRENDO.P-PENTO_Rolluiken-rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

TRENDO (uitvoering PENTO)

TRENDO.XP-QUADRO--Rolluiken-rolluiken-zeeland-wesdijk-roluik-brabant-zuid-holland

TRENDO (uitvoering QUADRO boven met Solarpakket)

ROMA rolluiken

Een betrouwbare keuze

Onze Roma rolluiken voldoen aan de hoogst haalbare kwaliteitseisen zodat u verzekert bent van een decennialang probleemloos gebruiksgemak. 

Roma rolluiken onderscheiden zich o.a. door:

 • Standaard leverbaar in meer dan 1000 kleuren. 
 • Maritieme kwaliteit poedercoating: beschermd uw rolluik tegen weerinvloeden van buiten af. 
 • Standaard uitgevoerd met Somfy io motor en draadloze bediening. 
 • Optimaal inbraakwerend door geïntegreerde optilbeveiliging. 
 • Voorzien van detectiebeveiliging. 
 • Standaard geleverd met vierkante, afgeschuinde of halfronde omkasting. 
 • Zonder meerprijs geleverd in vier verschillende diktes lamellen. 
 • Kleine omkasting mogelijk (vanaf 13,8 cm). 
 • 5 jaar volledige garantie en service. 

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden