Wesdijk Homestyle     0111 417 270

Veranda carports 

Carports

carports | fietsenstalling | terrasoverkapping

Met een carport naast uw woning geeft u het gehele jaar bescherming voor uw auto en of motor. Een carport geeft in ieder jaargetijde vele voordelen. Zo beschermd een carport uw auto in de herfst en winter tegen neerslag, kou en bladeren. U stapt vanuit uw huis, droog in uw auto. Uw carport beschermd in het voorjaar en zomer uw auto tegen schadelijk UV (zon) licht en uitwerpselen van vogels die vervelende plekken op uw auto kunnen veroorzaken. Een ander voordeel in de zomer is dat uw auto koeler blijft onder uw carport. U hoeft dus niet meer in een verhitte auto te stappen. Een carport beschermd uw kostbare auto het gehele jaar door. Daarbij zorgt een carport ervoor dat uw auto minder snel vuil wordt. Dat geeft als voordeel dat u uw auto minder vaak hoef te wassen. Welk type carport u ook kiest, ze beschermen uw bezittingen zoals auto, fietsen en motor prima tegen weers- en omgevingsinvloeden.

Een carport betekent meer gemak voor u

U stapt met een carport lekker droog in uw auto. Dat betekent dat u niet meer in de regen hoeft te rennen naar uw auto. Daarnaast kunt u ook droog uitstappen. Dat is zeker prettig als u thuis komt met boodschappen. U kunt deze lekker droog uitladen.

Voor Carports afgestemd op uw wensen

Met een carport van Wesdijk Homestyle Zeeland heeft u de ideale oplossing voor uw auto. Of de carport nu aan de muur, vrijstaand of als zadeldak moet worden gemonteerd, het is allemaal bij ons mogelijk. Onze carports zijn volledig van aluminium en daarmee onderhoudsarm (alleen af en toe even schoonmaken). Door het strakke uiterlijk van de carport is het tevens een verfraaiing van uw woning of tuin. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Carport-Zeeland-Carport-polycarbonaat-dak-Kunststof-schutting-Zeeland-Veranda-Zeeland-Carport-Zeeland
Carport-terrasoverkapping-met-polycarbonaat-dakplaten-Terrasoverkappingen-Zeeland-carports

Uw carport, vakkundig geplaatst

wij verzorgen de plaatsing en bestrating van uw carport

Wesdijk Homestyle Zeeland plaatst uw carport vakkundig en snel. Daarbij verzorgen we ook de aanpassingen aan uw bestrating. Omdat wij van mening zijn dat een carport bij uw huis en uw smaak dient te passen, hebben we ook diverse carports in ons assortiment. Zo heeft u keuze uit diverse kleuren en materialen. Ook als het gaat om design, kunnen we u een ruime keuze bieden. Wenst u een carport met een vlakke dakcontructie of heeft u liever een carport met een gebogen dak? Geen probleem, bij Wesdijk Homestyle Zeeland.

Een carport heeft vele mogelijkheden

Een ieder kent een carport. Echter niet iedereen weet dat een carport voor meerdere zaken te gebruiken is. In eerste instantie wordt bij een carport gedacht aan een overkapping voor een auto. Dat is vanzelfsprekend logisch, want dit is een verklaring van de naam. Maar wist u dat carports tegenwoordig ook gebruikt worden voor het overkappen van een fietsenstalling, zwembad of terras? Zo ziet u, carports van Wesdijk Homestyle zijn multifunctioneel.

bestrating-zeeland-wesdijk-homestyle-zeeland-sierbestrating-terras-aanleggen-zeeland

Bestrating

       We verzorgen uw                complete terras

Bent u op zoek naar een bedrijf welke vakkundig uw bestrating verzorgt? Neem dan contact op met Wesdijk Homestyle Zeeland. We zijn uw totaal leverancier als het gaat om terras. We verzorgen het aanpassen of vervangen van uw bestrating, maar natuurlijk plaatsen wij ook zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, carports, tuinkamers en screens. Bij Wesdijk Homestyle Zeeland heeft u één contactpersoon. Zo kunt u eenvoudig afspreken wat uw wensen zijn.


Het assortiment van Wesdijk Homestyle Zeeland bestaat uit diverse soorten van bestrating, van sierbestrating tot aan schuttingen. We verzorgen bestrating in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en België.


One-stop-shopping: Wesdijk Homestyle Zeeland
Vaak verzorgen wij bij het plaatsen van een tuinkamer of veranda ook de bestratingswerkzaamheden. We ontzorgen onze klanten hierdoor. U heeft u geen zorgen te maken over de juiste afstemming tussen partijen. We hebben alle processen zelf in de hand zodat we u een goede planning van de werkzaamheden kunnen geven. Omdat we alle werkzaamheden van het plaatsen van de veranda of terrasoverkapping en bestrating voor u regelen kunnen we intern de planning zo afstemmen dat deze werkzaamheden optimaal op elkaar aansluiten.

contact

Carports zijn ideaal om uw auto te beschermen

duurzaam | gemak | onderhoudsvrij

De carports van Wesdijk Homestyle Zeeland zijn ideaal om uw auto te beschermen, zodat deze mooi blijft. Onze carports zijn vervaardigd van aluminium, dit zorgt ervoor dat uw carport een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast zijn al onze carports onderhoudsvriendelijk. Carports van Wesdijk Homestyle Zeeland: een zeer duurzame oplossing om uw auto te beschermen!

Downloads carports

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze carports

Prijslijst vrijstaande Solar carport

Bekijken

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Versturen