Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ZONWERING veranda zonwering 

Veranda zonwering
Heerlijk genieten van uw veranda met een zonwering van Wesdijk Homestyle

We hebben diverse soorten zonwering voor uw veranda, tuinkamer of serre

Veranda zonwering

zonwering voor veranda, tuinkamer, serre en terrasoverkapping

Een veranda is heerlijk. U kunt hier heerlijk in vertoeven. Echter, wanneer de zon schijnt, kan de temperatuur in de veranda behoorlijk toenemen. Om er toch voor te zorgen dat u lekker in uw veranda kunt genieten hebben we diverse soorten zonwering voor uw veranda in ons assortiment. Wesdijk Homestyle Zeeland is uw partner voor kwalitatief maatwerk en esthetische designs.

Veranda´s, serres en tuinkamers hebben vaak een glazen dak. Naast het feit dat de temperatuur flink kan oplopen, geeft het felle zonlicht overlast, welke u doet verblinden.

Met onze verandazonwering zorgt u ervoor dat het binnenklimaat onder controle blijft. Zeker als u de zonwering aan de buitenzijde laat bevestigen, geeft dit het beste resultaat. U houdt dan het zonlicht echt buiten. Het toevoegen van bijvoorbeeld een airco is dan niet nodig, hierdoor bespaart u niet alleen op energiekosten, maar u creëert een aangenaam thuis of werksfeer in de betreffende veranda, serre of tuinkamer.

Veranda zonwering van Wesdijk Homestyle Zeeland een betrouwbare keuze

Bekijken

Veranda zonwering

Met een veranda zonwering bent u in staat de temperatuur in uw veranda of serre optimaal naar uw wens aan te passen. Het doek dat via een ingenieus systeem over het dak van de veranda wordt getrokken zorgt ervoor dat het gedaan is met de tropische temperaturen.

In de onderlijst is een onzichtbaar veersysteem gemonteerd waardoor het doek constant strak gespannen staat, ook bij een hoge winddruk. De vrije centimeters tussen het doek en het glas zorgen voor een optimale luchtcirculatie, zodat het dak niet opwarmt. Zo creïert u een comfortabele extra leefruimte, waarvan u optimaal kunt genieten in een aangename temperatuur.

.

Zonwering-veranda-terrasoverkapping-zonwering-serre-zonwering-tuinkamer-zeeland-belgie-holland (5)

Bepaal eenvoudig de hoeveelheid lichtinval

regel uw zonwering met uw smartphone of afstandsbediening

U kunt met onze zonwering voor uw veranda, serre en tuinkamer zelf de hoeveelheid zonlicht welke binnenkomt regelen. Want soms is het lekker dat het zonlicht binnenvalt en soms wilt u liever geen zonlicht. Dat kunt u met onze zonwering eenvoudig bepalen. We monteren onze zonwering desgewenst met Somfy motoren, welke u via een afstandsbediening of met uw smartphone kunt besturen. Zo houdt u op een prettige wijze controle over de temperatuur in uw veranda, tuinkamer of serre.

Voor de zonwering hebben we oplossingen om van te genieten. Met warme kleuren en gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen. Zo maakt u van uw terras met een veranda,  serre of tuinkamer een verlengstuk van uw huis.

Vergeet bij aanschaf van een veranda, serre of tuinkamer niet de zonwering. Ons team van Wesdijk Homestyle Zeeland adviseert u graag over de diverse mogelijkheden. Zo helpt zonwering niet alleen om de temperatuur aangenaam te houden, de zonwering helpt ook bij het voorkomen dat uw gordijnen of meubelen verkleuren door de zon.

Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda, tuinkamer of serre. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. In de zelfdragende cassette van de veranda zonwering zijn alle elementen ondergebracht die de feilloze werking garanderen. De kast van de zonwering veranda is corrosiebestendig poeder gelakt geëxtraheerd aluminium en voorkomt het inrollen van bladeren en vuil in het doek.

Verhoog het comfort van veranda, tuinkamer of serre met zonwering van Wesdijk Homestyle Zeeland

Zonwering-veranda-terrasoverkapping-zonwering-serre-zonwering-tuinkamer-zeeland-belgie-holland (6)
Zonwering-veranda-terrasoverkapping-zonwering-serre-tuinkamer-zeeland-belgie-2
Zonwering-veranda-terrasoverkapping-zonwering-serre-zonwering-tuinkamer-zeeland-belgie-holland (3)
Zonwering-veranda-terrasoverkapping-zonwering-serre-zonwering-tuinkamer-zeeland-belgie-holland (4)

Veranda zonwering

fuctionele zonwering, natuurlijk ook voor horeca

Zonwering-veranda-terrasoverkapping-zonwering-serre-tuinkamer-zeeland-belgie-5
Zonwering-veranda-terrasoverkapping-zonwering-serre-tuinkamer-zeeland-belgie

Zonwering veranda in de winter

zonwering afgestemd op uw woning en veranda

Ook kan de veranda zonwering in de winter zorgen voor meer sfeer in uw veranda, tuinkamer of serre. Dit omdat u de zonwering ook in de winter kunt gebruiken. Hierbij is de doekkeuze van de veranda zonwering wel belangrijk. Vaak wordt dan gekozen voor screendoek, waar nog licht doorheen komt.

Extra opties voor de veranda zonwering

Bij bepaalde types zonwering veranda bestaat de mogelijkheid om via uitschuifbare zij geleiders de schaduwgrens tot 1,25 meter te vergroten buiten de veranda.

Optimale temperatuur regeling in uw veranda,  serre, tuinkamer of onder uw terrasoverkapping. Uiterst doeltreffende zonwering. Tropische temperaturen in uw veranda, serre en tuinkamer behoren tot de verleden tijd. In harmonie met uw veranda. Robuust en elegant. Met accessoires van Somfy voegt u extra gemak toe aan uw zonwering. Met uw smartphone of afstandsbediening kunt u de zonwering regelen. U bepaalt zelf de warmte en lichtinval.

Zonwering voor uw veranda, serre, tuinkamer of terrasoverkapping.
In design afgestemd op uw huis en veranda, serre en tuinkamer. Pure kwaliteit om een lange levensduur te kunnen garanderen.

Somfy-Telis-16 RTS-afstandbediening

De voordelen van een verandazonwering op een rij:

  • De ideale temperatuur regelaar, uiterst doeltreffend
  • Een prachtig harmonieus geheel met uw veranda
  • Geschikt voor elke veranda constructie
  • Zeer gebruiksvriendelijk door de elektrische aandrijving
  • UV protectie van uw interieur
  • Uitgevoerd met hoogwaardig gepoedercoat aluminium kast en geleiders
  • Ingenieus spansysteem voor het doek
  • U bepaalt zelf de lichtinval
  • Voorzien van een zware kwaliteit (300 g m2) vuilafstotend en duurzaam kwaliteitsdoek

Downloads veranda zonwering

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze veranda zonwering

Standaard kleuren Stobag verandazonwering

Bekijken

Doekcollectie Stobag veranda zonwering

Bekijken
Somfy-Telis-4 Modulis-Pure_afstandbediening

Somfy bedieningen veranda zonwering

Bekijken

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Versturen