Wesdijk Homestyle     0111 417 270

TERRASOVERKAPPING vrijstaande terrasoverkapping 

Bavona-terrasoverkapping-met-kantelbare-lamellen-flexibelle-terrasoverkapping-zeeland-doek-overkapping-11

Bavona terrasoverkapping

met kantelbare lamellen

Horizontale terrasoverkapping glas 

Sqope

Horeca Terrasoverkapping PVC

vrijstaand

Vrijstaande terrasoverkapping

vaste of schuifbare vrijstaande terrasoverkappingen

In sommige situaties is het niet mogelijk om een terrasoverkapping aan de gevel te monteren, in dit geval kunnen we uw terrasoverkapping volledig vrijstaand monteren. 

Een vrijstaande terrasoverkapping is vooral geschikt voor o.a. chatelts en houten gevels welke onvoldoende steun geven om een terrasoverkapping aan te kunnen bevestigen. 

Een vrijstaande terrasoverkapping kan in veel situaties vergunningsvrij worden geplaatst. Onze vrijstaande terrasoverkappingen worden speciaal voor u op maat gemaakt en sluiten hierdoor perfect aan bij de stijl van uw woning.

NIEUW: Vrijstaande terrasoverkapping glas Sqope


De Pallazzo Sqope is het ultieme stijlicoon voor uw tuin. Deze terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak horizontaal design. 

De Sqope is een kubistische terrasoverkapping beschikbaar in twee varianten: gevelmontage of geheel vrijstaand gemonteerd. Met een vrije overspanning van maar liefst 7 meter zonder tussenstaander en standaard uitgevoerd met glaspanelen van 1 meter breed behoudt u optimaale openheid en daglicht toetreding op uw terras.

Brochure 
vrijstaande 
terrasoverkapping
glas

Bekijken

Prijslijst vrijstaande terrasoverkapping glas

Bekijken
Veranda-Chalet-Veranda's-Zeeland-Veranda-Zeeland-terrasoverkapping-Veranda-Chalet-Veranda's-Zeeland-1

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden