Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ZONWERING zeeland

Zonwering Zeeland specialist

windvaste zonwering | maatwerk | vakkundige montage 

Zonwering Zeeland specialist is uw adres voor topkwaliteit zonwering. Onze zonwering systemen zijn windvast en zeer geschikt voor gebruik in Zeeland. Zo is ons screen zonwering standaard voorzien van een ritssluiting techniek waardoor deze ook met een stevige wind naar beneden kan zonder dat er schade aan het doek ontstaat of dat deze gaat klapperen. Onze zonweringen zijn uiterst duurzaam waardoor u verzekert bent van een jarenlang probleemloos gebruik van uw zonwering.

Ons zonwering assortiment omvat een zeer uitgebreide keuze uit o.a. screen zonwering, knikarmschermen, verandazonweringen, pergola zonweringen, buitenjaloeziën, rolluiken, terrasschermen en serre zonweringen. Graag nodigen wij u uit om in onze uitgebreide showroom in Zeeland inspiratie op te komen doen naar de verschillende mogelijkheden om uw woning te voorzien van zonwering zodat u ten alle tijde een aangename binnentemperatuur behoud en u verlost bent van het felle invallende zonlicht welke zorgt voor verkleuring van uw interieur. 

Onze zonweringen worden met een uiterste percisie speciaal voor u op maat gefabriceerd in de gewenste Ral kleur naar keuze, waardoor uw zonwering volledig aansluit bij de uitstraling van uw woning. Wij nodigen u graag uit om insiratie te komen opdoen in onze uitgebreide showroom waar wij onze zonwering systemen op ware grote kunnen demonsteren. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u aan huis voor een vakkundig advies op maat. 

Zonwering speciaal voor u op maat gefabriceerd in Ral kleur naar keuze

ADVIES OP MAAT

Veranda zonwering

zonwering voor veranda, tuinkamer, serre en terrasoverkapping

Een veranda is heerlijk. U kunt hier heerlijk in vertoeven. Echter, wanneer de zon schijnt, kan de temperatuur in de veranda behoorlijk toenemen. Om er toch voor te zorgen dat u lekker in uw veranda kunt genieten hebben we diverse soorten zonwering voor uw veranda in ons assortiment. Wesdijk Homestyle Zeeland is uw partner voor kwalitatief maatwerk en esthetische designs.

Veranda´s, serres en tuinkamers hebben vaak een glazen dak. Naast het feit dat de temperatuur flink kan oplopen, geeft het felle zonlicht overlast, welke u doet verblinden.

Met onze verandazonwering folies zorgt u ervoor dat het binnenklimaat onder controle blijft. Zeker als u de zonwering aan de buitenzijde laat bevestigen, geeft dit het beste resultaat. U houdt dan het zonlicht echt buiten. Het toevoegen van bijvoorbeeld een airco is dan niet nodig, hierdoor bespaart u niet alleen op energiekosten, maar u creëert een aangenaam thuis of werksfeer in de betreffende veranda, serre of tuinkamer.

Veranda zonwering van Wesdijk Homestyle Zeeland een betrouwbare keuze

meer informatie

Somfy, dé bediening voor uw zonwering

uw zonwering volledig geautomatiseerd

Zonwering bestaat in vele vormen: markiezen, knikarmschermen, luifels, pergola’s, screens en buitenjaloezieën. Welke vorm u kiest, is afhankelijk van uw smaak, de stijl van uw huis en van uw behoeftes. Zonwering is er om uw verblijf op het terras te veraangenamen en om in de zomer de temperatuur binnenshuis te regelen. Met Somfy Smart Home biedt zonwering bovendien veel gemak en comfort.

Wat uw voorkeur ook is, alle zonweringen, voorzien van Somfy motor, zijn bedienbaar via wandschakelaar of
op afstand via afstandsbediening. Somfy Smart Home voegt daar extra mogelijkheden aan toe. Met behulp
van de TaHoma® kunt u uw zonwering automatisch laten aansturen via door u ingestelde scenario’s. Maar u kunt dat ook handmatig doen vanaf uw werk of vakantieadres via smartphone of tablet, voor een comfortabele temperatuur in huis. Licht- of temperatuursensoren maken het u nog gemakkelijker.

Daarmee kunt u uw zonwering zelfs weergestuurd laten bedienen. Dat stelt u in staat om de binnentemperatuur van uw huis zo goed mogelijk te regelen en uw zonwering optimaal te gebruiken.

Een plotselinge weersverandering en u twijfelt of uw terrasscherm nog open staat? Controleer uw terras met één klik en pas de posities op afstand aan.

Maak uw zonwering nog slimmer door er een temperatuur- of zonsensor op aan te sluiten. Laat de zonwering automatisch reageren op veranderde weersomstandigheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Onze selectie knikarmscherm zonwering

Knikarmschermen met een uiterste percisie voor u op maat gemaakt

boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-1

Stobag Boxmobil vrijstaande zonwering

Bekijken
Stobag-Jumbo-telescooparm-zonwering-brochure-wesdijk-homestyle-zeeland-noord-brabant-zuid-holland

Stobag JUMBO
telescooparm zonwering brochure

Bekijken

Zonwering en buitenleven showroom

Graag nodigen wij u uit om inspiratie te komen opdoen

In onze ruime en moderne showroom in Nieuwerkerk - Zeeland tonen wij u de laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenzonwering systemen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën, rolluiken , kunststof- en aluminium kozijnen, tuinkamers, garagedeuren en horeca terrasoverkappingen. 

Al onze producten worden op ware grote gepresenteerd zodat u kunt ervaren wat de verschillen zijn tussen de producten en een goed inzicht kunt krijgen welke systemen voor u het meest geschikt zijn. Onze zonwering adviseur komt geheel vrijblijvend bij u aan huis voor een vakkundig advies op maat. 

Specialist in windvaste zonwering systemen 

Brochure veranda & serre zonwering

Bekijken
Laat u inspireren in onze showroom:
U bent van harte welkom in onze virtuele showroom

Ontdek onze uitgebreide showroom in Nieuwerkerk ook online!

KLIK HIER VOOR ONZE VIRTUELE SHOWROOM

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden