Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ZONWERING zeeland
knikarmschermen BOXMOBIL
 

boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras
zonwering
knikarmscherm BOXMOBIL

ideale schaduwmaker in uw tuin

knikarmschermen BOXMOBIL

vrijstaande zonwering | terrasoverkapping

De Stobag Boxmobil OS7000 vrijstaande zonwering brengt heel wat schaduw met zich mee - meer dan 45m2 per systeem! Een open oppervlak kan op eenvoudige wijze ruim en comfortabel van schaduw worden voorzien. Het doordachte zonweringsysteem, twee cassette-schermen aan een solide constructie van stalen steunen, is bijzonder geschikt voor het gebruik in de horecasector, of als vrijstaand terrasscherm voor in uw tuin. Door middel van een extra middensteun kan de zonwering bijna grenzeloos gekoppeld worden.

extra vrijheid met uw zonwering

Het tijdloze en unieke design is naar keuze verkrijgbaar in een hoekige of afgeronde cassette. Door de gesloten omkasting is het doek in de ingeschoven toestand optimaal beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf. Optioneel kan de Boxmobil zonwering worden uitgevoerd met geïntegreerde LED verlichting aan de onderzijde van het terrasscherm. Deze energiezuinige en duurzame verlichting garandeert u een jarenlang sfeervol verlicht terras. De Boxmobil zonwering wordt standaard in 20 trendy kleuren gepoedercoat (nu zonder meerprijs ook in luxe krasvaste- en vuilwerende structuurcoatings).

Onze sellectie knikarmschermen 

Knikarmschermen met uiterste precisie voor u op maat gefabriceerd

boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-1

Stobag Boxmobil vrijstaande zonwering

Bekijken
Stobag-Jumbo-telescooparm-zonwering-brochure-wesdijk-homestyle-zeeland-noord-brabant-zuid-holland

Stobag JUMBO
telescooparm zonwering brochure

Bekijken
boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-1
boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-2
boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-4
boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-3

knikarmschermen BOXMOBIL

duurzaam | comfort

De Stobag Boxmobil vrijstaande zonwering onderscheidt zich o.a. door het gebruik van verzwaarde knikarmen waardoor een optimale spanning op het doek ontstaat. De knikarmschermen zijn instelbaar op iedere gewenste hellingshoek. Standaard zijn componenten van de Boxmobil zonwering als omkasting, bouten, moeren e.d. gefabriceerd van duurzame materialen als aluminium en roestvrij staal. De hoge standvastigheid wordt door de betonnen sokkel of door middel van een in het straatwerk verzonken betonfundering gegarandeerd. Optioneel kan de Boxmobil vrijstaande zonwering worden geleverd met de unieke I.S.L.A. aluminium vlonderconstructie waardoor de vrijstaande zonwering volledig zelfdragend op de grond kan worden geplaatst

eigentijds design

Het doek van de Boxmobil zonwering is gemaakt van 100% acryl en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door een unieke waxbehandeling is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen jarenlange weersinvloeden van buitenaf. U heeft de keuze uit een brede collectie kleuren en designs zodat uw nieuwe knikarmscherm zonwering altijd volledig aansluit bij de stijl van uw bedrijf of woning.

Knikarmschermen

we bieden u een ruime keuze in knikarmschermen

Knikarmschermen-terras-Stobag-Tendabox

Knikarmschermen

 ook als vrijstaande zonwering

Downloads knikarmschermen

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze knikarmschermen

Standaard kleuren Stobag knikarmschermen

Bekijken

Doekcollectie Stobag knikarmschermen

Bekijken

Infrarood terrasverwarmer met ingebouwde Somfy ontvanger

Verwarmings element, met ingebouwde Somfy ontvanger
voor veranda, tuinkamer, zonwering en terrasoverkapping met verwarming.

Productvoordelen

 • Te monteren aan de terrasoverkapping of op de muur.
 • Eenvoudig te installeren (plug & play).
 • Dimbaar in 3 standen (0-33-66-100%).
 • Vermogen: 2000 W Philips HeLeN infrarood.
 • Compatibel met alle Somfy bedieningen voorzien van op - stop en neer toetsen.
 • Geïntegreerde Somfy ontvanger.
 • Verwarmt 4 x4=16 m2.
 • Geleverd met voedingskabel en stekker.
 • Beschikbaar in 2 kleuren: Wit (RAL 9010) - Antraciet (RAL 7016).
Somfy-terrasverlichting-RTS-afstadnbediening-terrasoverkapping-veranda-tuinkamer-verlichting-2

Veranda zonwering specialist

met één druk op de knop meer comfort 

Wesdijk Homestyle is de specialist in hoogwaardige veranda zonwering systemen. Met één druk op de knop reguleert u eenvoudig het invallende zonlicht en houdt u de warmte buiten. 

 • Een automatische boven- of onderliggende veranda zonwering zorgt voor licht- en warmteregulering in uw veranda of tuinkamer.
 • Vertikale ritsscreen zonwering voorzien ultrasterk glasvezeldoek biedt een transparante doorkijk van binnenuit en blokkeert 95% van de invallende zonnestralen / warmte.   
 • Nieuw in ons assortiment: kantelbare aluminium louvre lamellen zorgen voor sfeervolle zonwering en bieden indien gewenst privacy in uw tuinkamer. 
 • Laat u inspireren in onze uitgebreide showroom in Zeeland waar wij al onze veranda zonweringen op ware grote voor u kunnen demonstreren.
MEER INFOrmatie
bestrating-zeeland-wesdijk-homestyle-zeeland-sierbestrating-terras-aanleggen-zeeland

Bestrating

       We verzorgen uw                complete terras

Bent u op zoek naar een bedrijf welke vakkundig uw bestrating verzorgt? Neem dan contact op met Wesdijk Homestyle Zeeland. We zijn uw totaal leverancier als het gaat om terras. We verzorgen het aanpassen of vervangen van uw bestrating, maar natuurlijk plaatsen wij ook zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, carports, tuinkamers en screens. Bij Wesdijk Homestyle Zeeland heeft u één contactpersoon. Zo kunt u eenvoudig afspreken wat uw wensen zijn.


Het assortiment van Wesdijk Homestyle Zeeland bestaat uit diverse soorten van bestrating, van sierbestrating tot aan schuttingen. We verzorgen bestrating in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en België.


One-stop-shopping: Wesdijk Homestyle Zeeland
Vaak verzorgen wij bij het plaatsen van een tuinkamer of veranda ook de bestratingswerkzaamheden. We ontzorgen onze klanten hierdoor. U heeft u geen zorgen te maken over de juiste afstemming tussen partijen. We hebben alle processen zelf in de hand zodat we u een goede planning van de werkzaamheden kunnen geven. Omdat we alle werkzaamheden van het plaatsen van de veranda of terrasoverkapping en bestrating voor u regelen kunnen we intern de planning zo afstemmen dat deze werkzaamheden optimaal op elkaar aansluiten.

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden