Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ZONWERING zeeland knikarmschermen Q Series 

zonwering
Knikarmscherm Q Series

Modern knikarmscherm met kubistisch design 

Knikarmscherm Q Series

het knikarmscherm met kubistisch design 

Het knikarmscherm uit de nieuwste Q Series heeft een moderne vierkante omkasting en kenmerkt zich door een strakke vormgeving en onzichtbare montage. Het zeer solide terrasscherm wordt standaard geleverd in 5 trendy kleuren en kan door middel van zeven verschillende kleuren inlays naar uw smaak worden gepersonaliseerd. 

Constructie Q Series knikarmscherm met vierkante cassette

De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve muursteunen welke volledig uit het zicht worden gemonteerd, door het zelfdragende systeem kunnen we dit terrasscherm uitvoeren in maximaal 6,5 meter breedte en maar liefst 3,5 meter uitval. Dit maakt hem zeer geschikt voor grotere terrasssen waarbij een royale schaduw is gewenst. Optioneel kan het knikarmscherm over de hele breedte worden uitgevoerd met geïntegreerde dimbare LED verlichting waardoor u tot 's avonds laat sfeervol kunt genieten van uw terras. 

Standaard voorzien van Somfy io motor met afstandsbediening

Standaard zijn al onze knikarmschermen voorzien van de nieuwste generatie Somfy io motoren en een draadloze bediening d.m.v. een Somfy Situo afstandsbediening. Hiermee bent u verzekerd van jarenlang probleemloos gebruiksgemak en kunt u uw knikarmscherm optioneel uitbreiden met een draadloze wind- of zonsensor. Een Somfy zonsensor stuurt het knikarmscherm automatisch uit bij een van te voren ingestelde zonkracht en de draadloze windsensor voorkomt schade aan uw knikarmscherm als het weer onverwachts omslaat. 

Knikarmscherm
Q Series zonweringsdoek

Het doek van het knikarmscherm is gemaakt van 100% acryl en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door een unieke waxbehandeling is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen jarenlange weersinvloeden van buiten af. U heeft de keuze uit een brede collectie kleuren en designs zodat uw nieuwe knikarmscherm zonwering altijd volledig aansluit bij de stijl van uw woning.

Onze sellectie knikarmschermen 

Knikarmschermen met uiterste precisie voor u op maat gefabriceerd

boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-1

Stobag Boxmobil vrijstaande zonwering

Bekijken
Stobag-Jumbo-telescooparm-zonwering-brochure-wesdijk-homestyle-zeeland-noord-brabant-zuid-holland

Stobag JUMBO
telescooparm zonwering brochure

Bekijken

Knikarmschermen

we bieden u een ruime keuze in knikarmschermen

Knikarmschermen-terras-Stobag-Tendabox

Knikarmschermen

 ook als vrijstaande zonwering

Infrarood terrasverwarmer met ingebouwde Somfy ontvanger

Verwarmings element, met ingebouwde Somfy ontvanger
voor veranda, tuinkamer, zonwering en terrasoverkapping met verwarming.

Productvoordelen

 • Te monteren aan de terrasoverkapping of op de muur.
 • Eenvoudig te installeren (plug & play).
 • Dimbaar in 3 standen (0-33-66-100%).
 • Vermogen: 2000 W Philips HeLeN infrarood.
 • Compatibel met alle Somfy bedieningen voorzien van op - stop en neer toetsen.
 • Geïntegreerde Somfy ontvanger.
 • Verwarmt 4 x4=16 m2.
 • Geleverd met voedingskabel en stekker.
 • Beschikbaar in 2 kleuren: Wit (RAL 9010) - Antraciet (RAL 7016).
Somfy-terrasverlichting-RTS-afstadnbediening-terrasoverkapping-veranda-tuinkamer-verlichting-2

Veranda zonwering specialist

met één druk op de knop meer comfort 

Wesdijk Homestyle is de specialist in hoogwaardige veranda zonwering systemen. Met één druk op de knop reguleert u eenvoudig het invallende zonlicht en houdt u de warmte buiten. 

 • Een automatische boven- of onderliggende veranda zonwering zorgt voor licht- en warmteregulering in uw veranda of tuinkamer.
 • Vertikale ritsscreen zonwering voorzien ultrasterk glasvezeldoek biedt een transparante doorkijk van binnenuit en blokkeert 95% van de invallende zonnestralen / warmte.   
 • Nieuw in ons assortiment: kantelbare aluminium louvre lamellen zorgen voor sfeervolle zonwering en bieden indien gewenst privacy in uw tuinkamer. 
 • Laat u inspireren in onze uitgebreide showroom in Zeeland waar wij al onze veranda zonweringen op ware grote voor u kunnen demonstreren.
MEER INFOrmatie

Downloads knikarmschermen

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze knikarmschermen

Doekcollectie Q Series knikarmschermen

Bekijken
Somfy-Telis-4 Modulis-Pure_afstandbediening

Somfy bedieningen knikarmschermen

Bekijken
bestrating-zeeland-wesdijk-homestyle-zeeland-sierbestrating-terras-aanleggen-zeeland

Bestrating

       We verzorgen uw                complete terras

Bent u op zoek naar een bedrijf welke vakkundig uw bestrating verzorgt? Neem dan contact op met Wesdijk Homestyle Zeeland. We zijn uw totaal leverancier als het gaat om terras. We verzorgen het aanpassen of vervangen van uw bestrating, maar natuurlijk plaatsen wij ook zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, carports, tuinkamers en screens. Bij Wesdijk Homestyle Zeeland heeft u één contactpersoon. Zo kunt u eenvoudig afspreken wat uw wensen zijn.


Het assortiment van Wesdijk Homestyle Zeeland bestaat uit diverse soorten van bestrating, van sierbestrating tot aan schuttingen. We verzorgen bestrating in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en België.


One-stop-shopping: Wesdijk Homestyle Zeeland
Vaak verzorgen wij bij het plaatsen van een tuinkamer of veranda ook de bestratingswerkzaamheden. We ontzorgen onze klanten hierdoor. U heeft u geen zorgen te maken over de juiste afstemming tussen partijen. We hebben alle processen zelf in de hand zodat we u een goede planning van de werkzaamheden kunnen geven. Omdat we alle werkzaamheden van het plaatsen van de veranda of terrasoverkapping en bestrating voor u regelen kunnen we intern de planning zo afstemmen dat deze werkzaamheden optimaal op elkaar aansluiten.

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden