Wesdijk Homestyle     0111 417 270

ZONWERING zeeland
terrasscherm MESABOX

Zonwering-Zeeland-Mesabox-telescooparmen-stobag-Mies-bloemen-Vlissingen-Zonwering-specialist-Zeeland
zonwering
Terrasscherm Mesabox

terrasscherm met telescooparmtechniek

Terrasscherm MESABOX

 terrasscherm met telescooparmtechniek

De elegante MESABOX S9170 zonwering voor grote oppervlakken is uiterst geschikt als stijlvolle zonwering op het terras en in de tuin, en dit zowel voor de eigen woning als in de gastronomische sector. De compacte bouwwijze en het rechtlijnige design zorgen voor de elegante look van de MESABOX. Dankzij de telescooparmtechniek, blijft het doek in elke geopende positie steeds optimaal gespannen. Het afgeronde uitvalprofiel sluit de cassette in ingeschoven toestand perfect af en beschermt het doek en de telescooparmen tegen ongunstige weersomstandigheden.


Met slechts twee bevestigingsconsoles, kan het zonnescherm eenvoudig aan de muur of onder het plafond gemonteerd worden. De hellingshoek kan vrij ingesteld worden. De standaard geïntegreerde elektrische aandrijving kan makkelijk uitgebreid worden door een optionele besturing of een zon-/windautomaat.

 Zonwering van Wesdijk Homestyle Zeeland een betrouwbare keuze

meer informatie

Onze sellectie terrasschermen

Terrasschermen met uiterste precisie voor u op maat gefabriceerd

boxmobil-Knikarmscherm-met-Zonwering-specialist-Zeeland-knikarmschermen-zonneschermen-zeeland-terras-1

Stobag Boxmobil vrijstaande zonwering

Bekijken
Stobag-Jumbo-telescooparm-zonwering-brochure-wesdijk-homestyle-zeeland-noord-brabant-zuid-holland

Stobag JUMBO
telescooparm zonwering brochure

Bekijken
Zonwering-Zeeland-Mesabox-telescooparmen-stobag-Zonwering-specialist-Zeeland-3-terrasoverkapping-zeeland-2
Zonwering-Zeeland-Mesabox-telescooparmen-stobag-Zonwering-specialist-Zeeland-3-terrasoverkapping-zee

zonwering MESABOX cassette terrasscherm met telescooparmen

terras | winkel | overkapping

Het Stobag Messabox cassette terrasscherm voorzien van de unieke gasveer-telescooparmen is geschikt voor een uitval tot maximaal 4 meter. Hiermee voldoet hij naar de vraag voor een grotere schaduwoppervlakte voor uw terras. Het Stobag Mesabox cassette terrasscherm is zeer windvast door de ultra sterke gepatenteerde gasveer-telescooparm techniek. Het cassette terrasscherm is standaard voorzien van een geïntegreerde Somfy RTS buismotor incl. afstandsbediening voor een comfortabel en jarenlang probleemloos bedieningsgemak. Stobag terrasschermen worden standaard in 20 trendy kleuren gepoedercoat (nu zonder meerprijs ook in luxe krasvaste- en vuilwerende structuurcoatings).

Mesabox terrasscherm techniek

Het Stobag Mesabox cassette terrasscherm onderscheidt zich o.a. door het gebruik van unieke gasveer-telescooparmen waardoor in iedere positie een optimale spanning op het doek ontstaat. De telescooparmen zijn instelbaar op iedere gewenste hellingshoek. Standaard zijn componenten van de Mesabox zonwering als omkasting, bouten, moeren e.d. gefabriceerd van duurzame materialen als aluminium en roestvrij staal. Het afgeronde cassetteprofiel sluit het terrasscherm in ingeschoven toestand perfect af en beschermen het doek en de telescooparmen tegen weersinvloeden van buiten af.

Zonwering-Zeeland-Mesabox-telescooparmen-stobag-Zonwering-specialist-Zeeland-3-terrasoverkapping-zeeland-4
Zonwering-Zeeland-Mesabox-telescooparmen-stobag-Zonwering-specialist-Zeeland-3-terrasoverkapping-zeeland-3

MESABOX zonweringsdoek

duurzaam doek


Het doek van het Stobag cassette terrasscherm is gemaakt van 100% acryl en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door een unieke waxbehandeling is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen jarenlange weersinvloeden van buiten af. U heeft de keuze uit een brede collectie kleuren en designs zodat uw nieuwe cassette terrasscherm altijd volledig aansluit bij de stijl van uw woning.

Knikarmschermen

we bieden u een ruime keuze in knikarmschermen

Knikarmschermen-terras-Stobag-Tendabox

Knikarmschermen

 ook als vrijstaande zonwering

Downloads knikarmschermen

klik hieronder op gewenste link voor meer informatie over onze knikarmschermen

Standaard kleuren Stobag knikarmschermen

Bekijken

Doekcollectie Stobag  knikarmschermen

Bekijken

Infrarood terrasverwarmer met ingebouwde Somfy ontvanger

Verwarmings element, met ingebouwde Somfy ontvanger
voor veranda, tuinkamer, zonwering en terrasoverkapping met verwarming.

Productvoordelen

 • Te monteren aan de terrasoverkapping of op de muur.
 • Eenvoudig te installeren (plug & play).
 • Dimbaar in 3 standen (0-33-66-100%).
 • Vermogen: 2000 W Philips HeLeN infrarood.
 • Compatibel met alle Somfy bedieningen voorzien van op - stop en neer toetsen.
 • Geïntegreerde Somfy ontvanger.
 • Verwarmt 4 x4=16 m2.
 • Geleverd met voedingskabel en stekker.
 • Beschikbaar in 2 kleuren: Wit (RAL 9010) - Antraciet (RAL 7016).
Somfy-terrasverlichting-RTS-afstadnbediening-terrasoverkapping-veranda-tuinkamer-verlichting-2

Veranda zonwering specialist

met één druk op de knop meer comfort 

Wesdijk Homestyle is de specialist in hoogwaardige veranda zonwering systemen. Met één druk op de knop reguleert u eenvoudig het invallende zonlicht en houdt u de warmte buiten. 

 • Een automatische boven- of onderliggende veranda zonwering zorgt voor licht- en warmteregulering in uw veranda of tuinkamer.
 • Vertikale ritsscreen zonwering voorzien ultrasterk glasvezeldoek biedt een transparante doorkijk van binnenuit en blokkeert 95% van de invallende zonnestralen / warmte.   
 • Nieuw in ons assortiment: kantelbare aluminium louvre lamellen zorgen voor sfeervolle zonwering en bieden indien gewenst privacy in uw tuinkamer. 
 • Laat u inspireren in onze uitgebreide showroom in Zeeland waar wij al onze veranda zonweringen op ware grote voor u kunnen demonstreren.
MEER INFOrmatie
bestrating-zeeland-wesdijk-homestyle-zeeland-sierbestrating-terras-aanleggen-zeeland

Bestrating

       We verzorgen uw                complete terras

Bent u op zoek naar een bedrijf welke vakkundig uw bestrating verzorgt? Neem dan contact op met Wesdijk Homestyle Zeeland. We zijn uw totaal leverancier als het gaat om terras. We verzorgen het aanpassen of vervangen van uw bestrating, maar natuurlijk plaatsen wij ook zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, carports, tuinkamers en screens. Bij Wesdijk Homestyle Zeeland heeft u één contactpersoon. Zo kunt u eenvoudig afspreken wat uw wensen zijn.


Het assortiment van Wesdijk Homestyle Zeeland bestaat uit diverse soorten van bestrating, van sierbestrating tot aan schuttingen. We verzorgen bestrating in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en België.


One-stop-shopping: Wesdijk Homestyle Zeeland
Vaak verzorgen wij bij het plaatsen van een tuinkamer of veranda ook de bestratingswerkzaamheden. We ontzorgen onze klanten hierdoor. U heeft u geen zorgen te maken over de juiste afstemming tussen partijen. We hebben alle processen zelf in de hand zodat we u een goede planning van de werkzaamheden kunnen geven. Omdat we alle werkzaamheden van het plaatsen van de veranda of terrasoverkapping en bestrating voor u regelen kunnen we intern de planning zo afstemmen dat deze werkzaamheden optimaal op elkaar aansluiten.

Contact - Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en onze medewerkers nemen z.s.m. contact met u op.

Wesdijk Homestyle neemt uw vraag in behandeling. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren en bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

* verplichte velden